Jaśminowy Stok Żabka (13) Ostatno kilkukrotnie zdarzyło mi się robić zakupy w nowo otwartej Żabce i za... Jeży .... (1) Nie zgadzam się z opinami. Księża w tej parafi nic nikomu nie każą,robicie... XXX Studio morena - pytanie (1) Witam, czy może ktoś powiedzieć czy kościół obok studia morena jest głośny?... Zainteresowany
sesja zdjęciowa z noworodkiem (7) Witam, Poszukuję fotografa, który zrobi sesję z noworodkiem. Polecicie... Jaga Energa gwarancja stałej ceny 2019 (3) Witam, jestem przerażona jak zaczęłam czytać co się wyprawia a ja dziś w... Magdalenaaa A. Kamiński Ginekolog Karwiny przychodnia (2) Witam, Czy ma ktoś wiedzę na temat tego lekarza? Czy jest takim samym... Gonia Dlaczego inna cena za podgrzanie wody? (1) Zastanawiam się, dlaczego na terenie tej samej PSM "Przymorze", są inne... 27.01.2019 Sobieszewo, ALMA, (22) Kto tam teraz jest aż się boję jechać tyle się naczytałam, a jakie... Gabi Hałas z dzwonnicy przy Hodowlanej (1) Te dzwony z kościoła przy Hodowlanej powodują hałas nie do wytrzymania, a... Mieszkaniec dzielnicy Jakość (1) Czy ktoś się orientuje jakiej jakości są materiały budowlane, z których... Monika remont torowiska (3) Mam pytanie co dzieje się z remontem torowiska i ulic na Stogach. Od... Gosia Miejsce parkingowe (1) Mam di wynajęcia miejsce parkingowe przt ul.Kazimierza Wielkiego 24c (nr... Elzbieta Fraczkowska Remont na już (1) Ekipa ekspresowa na już zapraszamy lifting mieszkań pod sprzedaż wynajm... Jan poszukuje miejsca pod wynajem gastronomiczny (1) Dzień dobry, Czy ktoś z Państwa ma blisko plaży/deptaka w Brzeźnie możliwość... Alina Płocka 29 (2) Inwestycja położona jest blisko Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego z... trojmiasto.pl Mieszkający na działkach im .Miczurina (9) Dziś miałem przykład jacy to przysłowiowi "Janusze" mieszkają na działkach im... borys godunow Maja - opinia (3) Opóźnienie w wydaniu osiedla Azymut w Gdyni 7 miesięcy i nadal nie wiadomo... Maja Segregacja (2) Dziś o godzinie 10:30 na ul Goplańskiej podjechała śmieciarka , osoba... grecja (11) Czy mozecie mi polecic jakies fajne hotele w Grecji z atrakcjami dla... ala Zaginęła kotka (4) Czarno-biała kotka zaginęła w okolicy Leborskiej 22E. Proszę o... Marta