Szukam z Moreny kogoś do spacerów (2) Dobry wieczór, szukam kogoś do spacerów. Pogoda nie sprzyja ale, może warto... czekamnadomatora Kuchnia zabawka Lidl (3) Czy wie ktoś gdzie jeszcze dostanę kuchnie zabawkę drewnianą z Lidla? K. poszukuje kreatywnej pracowni stolarskiej lub projektanta współpracującego z dobrym stolarzem (1) Do nowego mieszkania w Gdańsku ( odbiór w lutym/marcu) potrzebuję zlecić... tosia
Wątek dla mieszkańców ulic Gedymina ,Olgierda,Witolda,Kiejstuta i pobliskich (1) Witam. Zakładam forum dla mieszkańców ulic... user_137692893294 Jaki internet? (2) Witam, kto z mieszkańców podzieli się informacją jakiego dostawcy warto/nie... mmgm Sp 42 (1) Przenosimy się z Redlowa i szykuje się do zmiany szkoły. Szukam opinii nt SP... Aga Rok2020 (5) Czego wam życzyć na 2020 rok ? ;) Jakie plany, marzenia ? ;) R Becia (35) Witam kto jedzie na turnus od 02.01 2020 z Włocławka. Beata Zmiany w telewizji kablowej "Efka". (5) Od nowego roku z oferty analogowej telewizji kablowej "Efka" na Chełmie ma... piotrovvicz Szukam koleżanki z dzieckiem do wspólnych spacerków (13) Witam :) Jestem mamą niespełna dwumiesięcznego szkraba. Mam 30 lat, mieszkam... E. urodziny dla dziecka (1) Gdzie można nie drogo zorganizować 6 urodziny dziecka ? Najlepiej Gdańsk... amela22 Nowy sklep z garniturami Garber na pasażu Chełm ktoś był ? (18) Dzień dobry, Szukam niedrogiego i dobrego jakościowo garnituru. Byłem na... Nadratowski Zbyszek Modernizacja ulicy z pieniędzy rady (13) Rada dzielnicy Chełm zaplanowała modernizację ul. Cieszyńskiego za 53.000 zł... Przedszkole Nana (8) Szukam opini na temat przedszkola Nana przy ulicy Gniewskiej???? Daria OSIEDLOWA II MIESZKANIA CITY HOUSE (34) Hej. Widzieliście nowa ofertę City House pod nazwa Osiedlowa II mieszkania?... Adrian 02.01.2020 (1) Czy jedzie ktoś z mazowieckiego na turnus 02.02.2020? Hania Turnus 02.01.2020 Alma (1) Szukam osoby które lubią spokój spacery szum morza Jestem panem po 50tce Turnusowicz Alma (4) Tez jadę na turnus 2.01.2020 Klaudia Pkm kielpinek (1) zień dobry. Czy jeździ ktoś codziennie rano na Kiełpinek pkm? Storczykowa lub... Autor Pkm kielpinek (2) Dzień dobry. Czy jeździ ktoś codziennie rano na Kiełpinek pkm? Storczykowa... Autor