O chłopcu, który szukał domu. Maraton czytelniczy. (3) Czy ktoś ma w jakiejkolwiek wersji tę książkę? Mój adres pasqda77@gmail.com Aga masakra (1) Byłem dzisiaj u niego duszac się i cieknacym nosem temperatura 38.5 byłem... Tomek Co zamiast Danieli na Piastowskiej (10) Ktoś wie co tam robią? Ar
Co tak cuchnie i truje ludzi wieczorami zimą w Gdynia Leszczynkach/Chylonii? (1) Ludzie, okna się nie da otworzyć!!! Wietrzę dziecku pokój wieczorem i za... Ja Żłobek nr 5 podziomek na Konopnickiej lub Żłobek nr 6 koszalek opalek na Wassowskiego - opnie (8) Szukam opinii na temat wymienionych zlobkow, najnowsze sa z przed 4 lat, wiec... Mama Spore opóźnienia na budowie i słaba komunikacja (6) Gdyby nie ciągłe zapytania do firmy ze strony kupującego nikt nie podejmuje... Opóźnienia i słaba komunikacja Alma.24.11.19 (3) Witam tez jade na turnus 24.11.19 dawno nie zaglądałam na forum troche nas... izus25171 Dolce Catana (7) Był ktoś w nowym sklepie przy Cieszyńskiego, koło Surf Burgera? Warto? Magda Żłobek Fahrenheita (4) Witam. Poszukuje osoby ktora moze wie jak wyglada nowy żłobek Fahrenheita i... Mama roczniaka Ulica Strzelców (1) Czy jakis deweloper znowu kupił działkę na polanie obok Ekolanu? Dziś od rana... Asti Gdzie na sanki jak jest śnieg bo nasze osiedlowe górki już kiepskie ? (1) Sanki zima śniegu nima Aldona Focus Duo (68) Inwestycja powstanie dobrze skomunikowanej lokalizacji. Blisko jest stąd do... trojmiasto.pl Rysy aut w starym Chełmie (2) Ktoś chodzi nocą i rysuje auta na ulicy Łużyckiej. Porysowano mi auto... Tomasz Wielkopolska 26 (360) Lokalizacja inwestycji zapewnia szybki dojazd do centrum Gdańska oraz... trojmiasto.pl Turnus 22.02.2020r. (1) Witam. Może ktoś w tym terminie z Siedlec lub okolic się kuruje. przystań letnica-ATAL (1) Wygląda coraz lepiej to osiedle z zewnątrz!!! Lila Policja, wypadek (1) Ktoś wie co się stało wczoraj koło 22 na Czeremchowej 7? Była policja na... Krysiamarysia Sztuczna czy żywa ? (1) Choinka. Zima ... (1) Dawno tutaj nikt nic nie pisał... Chyba wszyscy są załamani stanem okolicy i... Taki Pan Hello Przystań Letnica! (2) Czy są tacy co kupili mieszkanie na Przystani Letnica od Atal?co z tym... Zygmunt