Korepetycje z matematyki (1) Obecny student zarządzania inżynierskiego Politechniki Gdańskiej chętnie... Mikołaj Darmowy kurs komputerowy + certyfikat dla osób 50+ (4) Witam wszystkich :) Mamy jeszcze wolne miejsca na bezpłatny kurs komputerowy... TrenerIT Zagubiony pies - Gdańsk Kokoszki (1) Znaleziono psa, błąka się od piątku po Kokoszkach. Do odbioru pod adresem... Rafał
ulica Żaglowa Gdynia - przedłużenie ulicy Chwarznieńskiej (1) witam, czy ktoś wie jak będzie przebiegała ulica Żaglowa po zakończeniu... Mario Wybieg dla psów (3) Gdzie na Morenie znajduje się wybieg dla psów? Morena - ostrzeżenie (1) W okolicach Wileńskiej łapią za klamki i sprawdzają kto jest w domu! Hans Villa nad Miastem - Bystrzycka (1) Hej. Czy jest tu może ktoś, kto mieszka w Villi nad Miastem, Bystrzycka 30.... Wanda Brak przejścia przy Tamka 27 (3) Dlaczego zostało zagrodzone przejście przy bloku na Tamka 27. Było tam dobre... gop Nobility Plat Bam (1) aafezpykwd Klient - opinia (3) Brak odzewu na maile to brak szacunku dla klientów !!! Nerwy puszczają,... Klient Merano Park - opinie i oceny (17) Merano Park to nowe, kameralne osiedle w Gdyni w dzielnicy Mały Kack. W... trojmiasto.pl Agata meble - zarobki (3) A ja mam pytanie o zarobki w Agata meble w Gdańsku. Ile zarabia osoba z... Marcin Żłobki MegaMocni Stogi i Pozytywka przy Urzędzie Marszałowskim (5) Czy są tu rodzice dzieci uczęszczających do jednego z tych żłobków, albo... katest Sss (2) Strasznie dziwny sklep wole swoja daniele Dona Czy voucher na zabiegi kosmetyczne dla mamy na prezent będzie ok? Polećcie jakieś dobre kliniki. (3) Hej nie mam prezentu dla mamy na święta. Jest zmęczona pracą i pomyslałma oi... Agnieszka Informacja o Almie ! (19) Jestem teraz w Almie, ogólnie jestem zadowolona i z zabiegów i jedzenie i... Agnes Oddam dziecko w dobre ręce :) (1) Poszukuje zaufanej niani do opieki nad 9 mies. synem. Syn jest pogodnym i... Bartosz Uciazliwe mewy (3) Witam. Od wielu lat co roku gdy rozpoczyna sie sezon wiosenno-letni ma... DS Gazety, dzienniki (1) Cześć, poszukuję starych gazet, najlepiej dzienników. Może ktoś kupuje i... Kasia Be met by Leaning Bam (1) sxrzhbvxof