samotnosc jest straszna (3) Witam jestem po rozwodzie którego bardzo żałuję,było dużo nie porozumień ,ale... Maja Paraliż Rdestowej (2) Czy orientujecie się czy ulice Kolonialna i Migdałowa są w całości przejezdne... tomek Jasieński lasek (1) Zapisujcie gdzie i w jakim miejscu ćwierknoł wam ptaszek . Acer
Luźne Gadki dla wszystkich o wszystkim? (1) Pisać co chceta Kotmistrzyni Internet (2) Witam powiedzcie jak z dostępem do internetu Wit Wes Najlepsza sieciówka na zakupy? (1) Gdzie na zakupy Admirał Domek i szopka z kiełbas na święta zamiast piernikowych? (1) Co myślita szybciej zniknie nisz twardy piernik Ewcia Złodziej KÓŁ w aucie na Chełmie w Gdańsku (1) Drodzy Czytelnicy, Przestrzegam Was przez złodziejem kół na starym Chełmie w... Anna Szukam czarnuli z Vivaldi (4) Bardzo myślę o Tobie szukam dziewczyny mieszka na vivaldi kupiła mieszkanie... D Fotoplastykon (21) Kupuję mieszkania na wynajem, ale to, co wyprawia Polnord to paranoja. Na... August - opinie i oceny (5) Budynek powstanie w centralnej części zespołu mieszkaniowego Ujeścisko, przy... trojmiasto.pl MOPS Gdynia znowu ociąga się z wypłatą środków dla niepełnosprawnych. (5) Program "Aktywny Samorząd" - dofinansowanie dla niepełnosprawnych na... Autor Polecana Położna środowiskowa? (8) Poszukuję fajnej położnej środowiskowej z okolic Suchanina. Czy ktoś może mi... Nadia krawcowa lub krawiec Karczemki (11) polecacie kogoś? namiary? Yariska Czy ktoś z was gra w pokemon go na osiedlu? (1) Czy je wszystkie masz ? Maniu0000 22 02 2020 (4) Kto jedzie z wa wa do sobieszewa w tym terminie Beata mieszkania w 4-piętrowych blokach na Wyzwolenia (4) Mam pytania odnośnie mieszkań w blokach przy Wyzwolenia. Czy kuchnie, w... Ola Mariola (1) Witam serdecznie kto jedzie na turnus od 02 01 2020 przez Slupsk chętnie się... Mariola Gdzie najlepsze sery różnego rodzaju ? (1) Temat o serach Serosz Nowa stacja bazowa na Jasieniu (12) Wszystkich zainteresowanych informuję, że rozpoczęła się postępowanie... Mieszkaniec osiedla