Tesco jeszcze otwarte? (3) Tesco jeszcze jest czynne ? Czy już zamknęli Eb Zwyrodnienie stawu biodrowego ktos ma? (15) bo ja juz nie daje rady z bólu a przeczytalam wlasnie ze to nie tylko staw... emm Alma 2.01.2020 (1) Czy jedzie ktoś własnym samochodem z okolic Chełmna Torunia lub grudziadza Lech
Alma 02 01 2020 turnus (1) Czy jedzie ktoś z okolic Torunia Chełmna Grudziądza lub Bydgoszczy swoim... Lech Pau - opinia (1) Kupiliśmy mieszkanie typu loft na osiedlu fort forest 2019. Niby z zewnątrz... Pau Święta w samotności (57) Czy jest tutaj ktoś kto jest w święta samotny ? Jak sobie radzicie w takich... R liceum v w GDYNI - nie polecam (1) Nauczyciele od matematyki i j.p. są straszni, źle uczą a można powiedzieć, że... RenataL Sklep (3) Dzień dobry Kto wie jaki robią sklep obok żabki na chabrowej ? Magdalena76 Turnus 02.01.2020 (7) Jadę z Łowicza Aniela wypadek na Piotrkowskiej (1) Dziś ok 17.30 na ul.Piotrkowskiej przejeżdzając widziałam policję i karetkę... m. fryzjer we Wrzeszczu (59) kogo polecacie????? oyka Wymiana tłumika (1) Pilnie potrzebny mechanik do wymiany tłumika w małym aucie, najlepiej Orunia Ania Sobieszewo Alma (5) Witam. Jadę na turnus do '' Almy'' od 21. 02.2020, z Kutna, jeżeli jest ktoś... Arek Gedymina i bliskie rejony (1) Tu poruszamy tematy mieszkańców ulicy Gedymina i pobliskich ulic Niko jak się mieszka na górkach zachodnich w gdańsku (1) Witam, zastanawiam się nad kupnem mieszkania w górkach zachodnich w jednej z... Piotr60 dzieci z Azaliowej (46) Witam, taka sytuacja: mieszkańcy ulicy Azaliowej odgrodzili się płotem i... frytka1222 sda - opinia (2) opoznienia, opoznienia i opoznienia. o fuszerce nie wspomne i braku... sda Szymon - opinia (4) Jestem sfrustrowanym nabywcą mieszkania w nowej inwestycji azymut. Wczoraj... Szymon Alma.24.11.19 (60) Witam.Wybieram się na turnus przed świąteczny:) Będę tam sama? czy ktoś... Beti. O chłopcu, który szukał domu. Maraton czytelniczy. (3) Czy ktoś ma w jakiejkolwiek wersji tę książkę? Mój adres pasqda77@gmail.com Aga