dojazd do pracy (2) Mamy autobus 170 na Złotą ok,ale żeby dojechać chociaż na Obłuże do pracy na... mała Basen Start (10) Czy ktoś wie, co z Basenem Start na ul. Wajdeloty? Zamknęli go rok temu w... stęskniona Alma sanatoroum (1) Witam czy są jakiś osoby że Słupsk i okolic które mają termin 03.01.2020 do Almy Bogdan S Kobylnica
Pszok uwagi po spotkaniu (4) Czy rada dzielnicy reprezentuje mieszkańców czy urzędników? Turnus 6.10 Kutno (1) Witam. Czy ktoś jedzie w tym terminie z Kutna? Gdzie znajde takie lampy sufitowe (1) Witam. Gdzie w Gdańsku znajde lampy takie jak w linku... Rafstorant Szukam koleżanki z Gdańska (7) Hej szukam fajnej przyjaciółki bądź koleżanki (przecież od razu się nie... Agata turnus 5 października 2019 (4) Witam, mam 42 lata, jadę z Łodzi i szukam osoby w podobnym wieku, która nie... Joana 40+ Idziecie na spotkanie 26 września PSZOK? (12) Jestem bardzo rozczarowany ponieważ urzędnicy twierdzą że niezależnie od... Alma Sobieszewo 5.10.2019 (6) Mam turnus od 5,10 jestem z Bydgoszczy,szukam osób do towarzystwa lubiących... JOLA5112 Alma Sobieszewo (1) Witam. Jestem po 50-ce, rowniez zabieram kijki, chetnie przylacze sie do... Grazyna Sobieszewo (1) Witam.Jade 5.10 z Gdyni Grazyna Domy przy ul. Szpora (5) Budynki powstają w ramach rozbudowanej dzielnicy. Jest tu pełna dostępność... trojmiasto.pl uwaga dla tych co chcą kupić tu mieszkanie (1) Moi Drodzy , jako , że nie lubię gdy kogoś nieświadomego robi się w "balona"... B@ron Sobieszewo turnus 06.10.2019 (44) Witam, Czy jedzie ktoś z Torunia bądź okolic do Sobieszewa na turnus 06.10.2019 Anna S Rodzinna Gra Parkowa na Orientację (1) W niedzielę, 29 września wraz z Radą Dzielnicy Kokoszki zapraszamy na 23... Wojciech S. Kącik Maluszka w Szkole Podstawowej nr 8 Dragana 2 (1) Klubik maluszka powstaje z myślą o dzieciach, które jeszcze nie rozpoczęły... Fundacja Wspierania Rozwoju JA T Navio (2) Navio (nazwa nawiązuje do dalekomorskiej nawigacji) powstaje w Brzeźnie, u... trojmiasto.pl Przedszkole (1) Czy ktoś szuka przedzkola na Morenie? Mam do odstąpienia miejsce w grupie... Paula Polsat News - sygnał cyfrowej TV naziemnej (1) Czy ktoś z Państwa odbiera sygnał stacji "Polsat News", naziemnej telewizji... Wojtek