Morena A - kiedy włączą ogrzewanie? (1) Trochę już zimno, a większość miasta już ma włączone ogrzewanie... aaad turnus 5 października 2019 (3) Witam , jadę samochodem z Łodzi 5 października 2019, może ktoś chce się... Joanna Ambiente (57) Budynek powstaje na styku dwóch infrastrukturalnie rozwiniętych dzielnic -... trojmiasto.pl
Brak pasów dla pieszych na azaliowej i jaśminowy stok (4) Czy ktoś może mi wytłumaczyć czemu na krzyżówce azaliowej i jaśminowy Stok... Zenek Boks - Gdańsk (5) Witam! Szukam miejsca w Gdańsku gdzie jako totalny amator będę mógł przyjść,... Tano szukamy właściciela błąkającego się psiaka! (1) Dziś na działkach po stronie Karczemek biega Psiak, rasy bokser. Szukamy... Przybłąkał się Psiak - szukamy właściciela (2) Dziś na działkach po stronie Karczemek biega Psiak, rasy bokser. Szukamy... Kupię mieszkanie - Osowa (5) Witam, wraz z mężem chcemy kupić mieszkanie na Osowej. Minimum 3 pokoje.... Karolina ul. Kadetów - Matarnia. Jak się tam mieszka? (1) Witam wszystkich, rozglądam się za mieszkaniem na ul. Kadetów. Jak się tam... Karolina Lokalne firmy (1) Witam proszę o wpisywanie polecanych w naszej okolicy tzn po tej stronie... Abc Film czy serial? (2) Ktoś wie co się dzieje na tyłach falowca Obrońców Wybrzeża? Kręcą fim?? Git Bieganie (2) Chcę zacząć biegać, gdzie najlepiej? Widzę sporo biegaczy wzdłuż Kartuskiej,... Megi Nowy sklep zoologiczny (2) Dzień dobry, zapraszamy do sklepu zoologicznego przy ul. Dworskiej 27.... Piotr Spacer "Nasypem przez Kokoszki" (2) Serdecznie zapraszamy mieszkańców Kokoszek (ale nie tylko) do wzięcia udziału... SMKK szukam korepetycji z j.angielskiego (2) Szukam korepetytora dla 8-klasisty najlepiej z osiedla bądź okolicy Krystian SM Bałtyk .. kolosalny rachunek za ogrzewanie (5) Dostaliśmy właśnie niedoplate w wysokości 1700 zl, mieszkanie 26m grzaliśmy w... Gdynianka Wysokość progu balkonowego (1) Moi mili, wiem że należało to sprawdzić przed podpisaniem umowy ale jako laik... Marco Korki (2) A jak teraz wyglada dojazd do centrum. Przy tak duzej ilosci bloków ktore... Iwona darmowe próbki (107) Czy znacie jakieś stronki gdzie można dostać darmowe próbki np. kosmetyków,... iwonka_ika Biuro rachunkowe gdynia (5) Czy znacie państwo jakieś biuro rachunkowe godne polecenia w Gdyni? Makumba