Chyba zwariuje - pomocy (1) Potrzebuje fachowca, który nie bedzie grzebal mi w przeszlosci , nie bedzie... Ania Praca (7) Jestem emerytką, szukam zajęcia. Mogłabym zawozić/przywozić dziecko do... Ewa33b Zajęcia RANO dla dzieci (5 lat), które nie chodzą do przedszkola (6) Cześć, szukam w Trójmieście - powiedzmy w granicach do 25 minut jazdy... Kasia
Smród (4) Witam, Czy wiadomo już co tak śmierdzi na naszej dzielnicy? fiolka Czyszczenie terenu za Leśnym Zakątkiem (2) Czy ktoś coś wie co się będzie budowało za Leśnym Zakątkiem? Po minięciu... Mieszkaniec Administrator małej wspólnoty mieszkaniowej (2) Mała wspólnota mieszkaniowa z Gdańska - Osowy (4 mieszkania w budynku... Natalia Niewyobrażalnie ratunkowy telefon który chował. Wytrwałe punkty ze trzeszczącymi przetwornikami (6) Oszukaniec dostarcza mi z dwóch latek a się dokładnie uderzam czyżby go... Ameliadfe Dron video (2) Czy ktos z was dysponuje moze ladnymi ujeciami osiedla niedzwiednik z drona? Radek Mieszkańcy jednej z publicznych ulic postanowili postawić sobie szlaban! (7) Witajcie , Moi drodzy . Chciałbym poruszyć temat postawienia szlabanu na... Gdańszczanin Autobus Górnego Tarasu - projekt do Budżetu Obywatelskiego 2020 (1) Czy wiecie, że istnieje projekt ogólnomiejski umożliwiający uruchomienie... Kreatywnie-Dla-Kielpina przedszkole 5 godzin (5) dzieci od 2,5 lat można zapisać do przedszkola Delfinek na 5 godzin(podstawa... mamma Wynajmę mieszkanie (1) Witam może ma ktoś do wynajecia mieszkania w miarę rozsądnej cenie. Lawendowe... Gabriel gdzie robicie zakupy? (8) Witam wszystkich, zastanawiamy się nad przeprowadzką do Kiełpina jednak... Ania BALET DLA DZIECI (21) Witam! Czy możecie polecić mi zajęcia baletowe dla dzieci. Zastanawiam się... MatkaWariatka Angielska Grobla - opinie i oceny (8) Osiedle powstanie bardzo blisko Głównego Miasta, co zapewni przyszłym... trojmiasto.pl Angielski dla dzieci (2) Witam, jestem nowa sasiadka i szukam w okolicy dobrej szkoly jezykowej dla... Karolina Przedszkola prywatne Dąbrowa opinie (9) Czy mógłby ktoś wypowiedzieć się nt. przedszkoli: Chatka Przedszkolaka, Misie... D Przedszkole bajkoland demptowo (6) Witam widzialam atrakcyjna oferte przedszkola bajkoland czy ktorys z rodzicow... Mama Uwaga ! 5 września spotkanie przeciwko budowie wysypiska (16) 5 września o godzinie 18 w szkole podstawowej nr 3 ul. Chałubińskiego 13 na... Marek Dzialania w byłej siłowni na kminkowej (2) Witam, czy ktoś się orientuje co tam teraz będzie? Przechodzę codziennie i...