Brak ciepłej wody (3) Witam. Ktoś wie dlaczego na Obrońców Wybrzeża w falowcu nie ma drugi dzień... Inga Bardzo źle zarządzane przedszkole - MegaMocni Chelm (4) Postanowiłam opisać historię mojego dziecka w tym przedszkolu, sugerując... benia Nie polecam (12) Jak najdalej od Almy, budynek nie nadaje się dla ludzi ani niepełnosprawnych... Gonia
Poszukiwana osoba do sprzatania domu (13) Szukam kogoś do posprzatania domu (150m2). Proszę o kontakt. Zlecenia raz na... Sylwia Korepetycje-angielski (1) Witam. Poszukuje korepetycji z języka angielskiego dla syna-szkoła... Ania Niemowlaki (3) Dzień dobry, Od niedawna jestem mieszkanką demptowa i mamą 2-miesięcznej... Marta Co budowane jest za myjnia przy ul.Wiosennej/Marcowej (1) Co budowane jest za myjnia przy ul.Wiosennej/Marcowej- w miejscu gdzie... adgam Gdzie przedłużyć włosy (1) Hej, gdzie przedłużałyście włosy? Chciałabym coś zmienić na nowy sezon i... Jadwiga Bezpieczeństwo (6) Witam w styczniu mam zamiar się przeprowadzić na stogi, jak oceniacie... XXX Śmietnisko za estakadą (1) Za estakadą przecinającą ul.Armii Krajowej, jak schodzi się do szkoły ósemki... Irena zoo karina :) (1) Ja kupuje w Zoo Karina wszystko od wielu lat, i jestem bardzo zadowolona z... Anna Bałtycki Terminal Kontenerowy w Gdyni-Dział Administracji Operacyjnej. (3) Czy ktoś ma jakieś info o warunkach pracy w Dziale Administracji Operacyjnej?... Autor Sprzęt do ćwiczeń (4) Dzień dobry:) Czy znajdę na Karczemkach lub pobliskich Kokoszkach sprzęt do... nowy mieszkaniec PSZOK (8) Jest info, że we wrześniu ma być spotkanie ws. tego badziewia z radą... PW Będą windy na Chełmie bez naszej zgody (33) Dziś słyszałam że spółdzielnia zaczyna rozmowy z wytwórcą wind na ich budowę... Adrianna Wiecha na budynku Portova (2) Opinie do zdjęcia: Wiecha na budynku Portova . Przejdź do galerii.... trojmiasto.pl Praca (1) Praca w Aptiv jest są wypłacalni - ale wszystkich zastanawia czy w tej firmie... Pracownik Znowu śmierdzi z Szadółek (1) Od kilku dni w godzinach wieczornych i aż do rana dochodzą nas na Oruni... ravisto Lasek przy Bosmańskiej (1) Mam pytanie.Czy ktoś ma może jakieś informacje o tym czy w najbliższym... Alicja Jaki pediatra - Chwarzno sokółka - Clinica Medica?? (19) Od lutego nie będzie już przyjmować dr Toczyska, do której chodziłyśmy. Do... kasss