Alma Sobieszewo (1) Wiam...czy z Wrocław ktoś się wybiera do Almy od... Basia Jasień Bulwary (3) witam , Chciałabym się dowiedzieć czy ktoś z Państwa wie juz coś na temat... Moritzowa Remont schodów zewnętrznych (1) Potrzebna firma do remontu dwóch par trzystopniowych schodów zewnętrznych.... Aga
przewiane ucho (3) jak mnie niedawno przewiało, to myślałam, że zwariuję tak mnie ucho bolało.... hanna Autokar na osiedlowej drodze (8) Co za i**ota zaparkował na Storczykowej koło zabki ogromny autokar w sobotę?... Olka NIGDY NIE SZYJCIE W DARLES DANCE (10) Moi Drodzy! Nigdy ale to przenigdy nie szyjcie niczego w Darles Dance a juz... Joachna Vialo (31) Budynki powstaną w kameralnej i położonej bardzo blisko ścisłego centrum... trojmiasto.pl Szukam zawodników, bramkarza do amatorskiego zespołu (1) Poszukuję chętnych do gry w amatorskiej drużynie piłkarskiej uczestniczącej w... Konrad Fryzjer z dojazdem (na ostatnią chwilę) Osowa (1) Cześć wszystkim! Mam ślub 14.09 i niestety fryzjerka, która miała mnie... Kasia Poszukuję do wynajęcia (1) Poszukuję mieszkania do wynajęcia na Chełmie . Rodzina 4 osobowa. Dwoje... Ja87 Jasień Bulwary - opinie i oceny (46) Inwestycja powstanie w intensywnie rozwijającej się części Gdańska.... trojmiasto.pl Bardzo dobre solarium (20) Dziewczyny, znajoma poleciła mi baaardzo dobre solarium :o) -szczerze... Anulka widziano 3 pieski Pępowo (1) Dziś 27 sierpnia ok. 21 w Pępowie na ul. Leśnej widziano 3 pieski dwa Yorki... Mieszkaniec Pępowa Czynsze Signum (2) Witam, Czy ktoś z mieszkających obecnie na osiedlu Signum mógłby przedstawić... Przed kupnem Wyprawy rowerowe (2) Jestem już w Almie, jest sympatycznie, miła obsługa, jakby byli chętni to... Voytek Wójt Gminy i Dyrekcja Szkoły w Bojanie (28) Wójt Gminy wraz z dyrekcją szkoły w Bojanie wprowadzili obowiązkowe... mieszkaniec Sprzątanie klatek (3) Jak u Was na terenie PSM "Przymorze" wygląda sprzątanie klatek? U nas jest... Przymorze Sympatyczna niania (1) Witam serdecznie wszystkich osowiakow. Szukam sympatycznej studiującej... Alicja Co wydarzyło się w poniedziałek rano w baltimedzie? (1) O 7mej 26sierpnia w przychodni był facet i wymachiwal nożem wszystkim grozil.... Karola Tramwaje (1) Mam prośbę zainteresujcie się może jazdą tramwajów na tzw. esce na... Małgosia