Wspólne dojazdy do pracy (1) Witam, Może ktoś z Osowiaków pracuje na Kowalach i chcę trochę zaoszczędzić... Marek Osiedle za lukullusem (2) Witam, czy ktoś wie jakie osiedle buduje się za lukullusem w okolicach ulicy... Av odbiór mieszkania od dewelopera Dekpol - Młoda Morena (1) Witam, kupiłam mieszkanie Młoda Morena - Dekpol. Przedstawienie mi oferty,... Barbara
Alma (1) Ja chcę z Wami, podoba mi się to co piszecie.Odwiedzajcie stronę to będziecie... Beti Jak się mieszka (1) Witam chciałabym się zapytać czy mieszka ktoś w budynku w którym jest... Teresa Przychodnia Biwakowa (1) Na stronie NCM jest informacja , że w Przychodni Biwakowej jest poradnia... Aneta Szkoła SP 12 (8) Co są sądzicie o tej szkole? Czy warto posłać dziecko? Słyszałam że tam sama... Monika Fryzjer (1) Witam. Czy ktoś może polecić jakąś dobrą fryzjerke na Chełmie lub w okolicy? A. wynajmę miejsce postojowe morena (1) Wynajmę miejsce postojowe na ul. Piekarniczej sandra alma sanatorium gdansk sobieszewo (8) witam kto wybiera sie do sobieszowa w terminie 9 wrzesien 2019 jestem z lodzi... krakowiakmalgorzata67 Domy pod Koroną (29) Inwestycja powstaje w spokojnej, nieco oddalonej od dużych ciągów... trojmiasto.pl Witawa (2) Od kilku lat sa podstawiane wiadra w centrom handlowym - i od kilku lat mam... ZygAriz Restauracja na Jasieniu (4) podobno jest na Jasieniu jakaś restauracja czy ktoś się orientuje może w tym... stokrota Drogi wewnętrzne (1) Witam, mam pytanie czy ktoś jest zorientowany jak wygląda sytuacja jeśli... Ewelina Dobudowa dodatkowego piętra dla bloków w sektorze F (32) Spółdzielnia Chełm wpadła na wspaniały pomysł - dobudowę dodatkowych pięter... Adam Powstania Styczniowego - nowy budynek? (2) Kłaniam się. Czy wie ktoś czy w planach jest jakiś nowy budynek na Powstania... Ktosiek Trasa PP (6) Czy są już jakieś nowe informacje na temat budowy trasy PP (przedłużenie... Łukasz Ser w plastrach (6) Już drugi raz natrafiłem na tę samą sytuację więc postanowiłem dodać tutaj... Były klient. sierpień 2019 (3) Jadę od 17 sierpnia 2019 z Łodzi Gosia Alma (10) Jadę 16.08 z Torunia Pozdrawiam Gabi