Alma Sobieszewo (11) Witam mam termin pobytu w Almie na wyspie Sobieszewskiej od 17.08.2019 Ktoś... Dorota Zgubiono rowerek i kask dla dziecka (1) W ostatnią niedzielę na placu zabaw przy parku oruńskim zostawiliśmy rowerek... Tomek Zabezpieczenie (1) Witam kobietki, jestem tu nowa, jestem samotną mamą mam córkę jest juz... Karolina
Kupię podręczniki do liceum (1) Kupię podręczniki do pierwszej klasy liceum po gimnazjum. Ma ktoś jeszcze coś? Aga Policja (1) Czemu wczoraj na Chyloni było tyle patrolow pieszych? Coś się stało Ag1987 Czynsz (1) Witam mieszkam na parterze w wieżowcu nigdy nie korzystałam z windy ale w... Katarzyna Transport (1) Dzień dobry :) czy może jeździ ktoś ze storczykowej na pkm kielpinek tak o... Mieszkanka Atal Przystań Letnica (13) A czy ktoś kupił w atalu mieszkanie na Letnicy i może cokolwiek powiedzieć na... Zuza Przychodnia Stogi, odmówiono przyjęcia mojej żony w 38 tyg ciąży. (21) Witam wszystkich bardzo serdecznie. Moja żona w zeszłym tygodniu była u... Paweł sobieszowo turnus 9 xi 2019 (1) witam kto na turnus 10 wrzesien jestem z lodzi moze ktos tez bedzie jechal... krakowiakmalgorzata67 W Gdyni gdzie zaparkować auto na parkingu strzeżonym najtaniej? (12) W Gdyni gdzie zaparkować auto na parkingu strzeżonym najtaniej ,na 2 doby w... angelina zginął iphone 7 (1) Dnia 5.08.2019 około godziny 19 przy ulicy Podchorążych 2 zostawiłem telefon... Łukasz Polecam Wesołą Krainę (1) Malutka placówka i nasza córcia świetnie się odnalazła. Panie mają super... Mama i Tata Turnus 24.11.2019 (1) Kto z Warszawy? Rafcio Warszawa Kto z Warszawy (1) Witam Kto jedzie z Warszawy na turnus od 24.11.2019... Pozdrawiam Rafcio Warszawa mamusie przedszkolakow z pogorza (10) Hej czy sa tu mamy ktore miałyby ochotke spotkac sie na ploteczki i poznac... asienia Architektów 44 (2) Orłowo to jedna z najbardziej rozchwytywanych lokalizacji w Gdyni. Większość... trojmiasto.pl wyburzenie ścianki nośnej (5) Witam Planuję remont mieszkaniu w bloku (płyta), w rachubę wchodzi... AdamZl Kanał/najazd samochodowy (8) Czy gdzieś w okolicy jest ogólnodostępny kanał? Kiedyś pamiętam były takie... VIKI kosz wyburzenia ścianki nośnej (1) Witam Planuję dość duży remont w mieszkaniu na Witominie (płyta) i... Adam