Niania/ opiekunka do dziecka (1) Witam, Jestem 62 letnią kobietą pracującą wcześniej w służbie zdrowia,... Maria Osiedle Dąbka (43) Kameralne osiedle powstaje w niezwykle szybko rozwijającej się części... trojmiasto.pl Co zrobić ze starymi meblami (8) Witam, mam pytanie może się ktoś orientuje - mieszkam w bloku (spółdzielnia... kornelllia
Potrzebuję pomocnika Gdańsk Chełm lub inna dzielnica. (3) Osobiście prywatnie potrzebuję na dzień lub dwa silnego faceta do pomocy.... Marek Proszę o opinię w 2019 r (4) Sanatorium Alma jak tam jest ładne osiedle ale te ceny to chyba żart !!!! (3) Byliśmy ,oglądaliśmy ...ładne ,zadbane ,nowoczesne ,decyzja kupujemy .... Teodor-Oksywie Mechanik (5) co a tym mechanikiem na Demptowskiej blokuje jezdnie czy straż miejska tego... Samotność... nie kiedy za bardzo doskwiera.... (3) Witam, mam na imię Adam, mam już 32 lata. Pracuję od 7 do 17 ( czasowo 10... Maniek22gda PKS Gdynia-zatrudnienie przez PUP. (9) Ma ktoś doświadczenia w tej kwestii? Zwłaszcza jeśli chodzi o ofertę... marzący o pracy w pks Kamienne pomniki przy ul.Szpunara na Pogórzu Górnym (4) Zna ktoś może historię pięciu obiektów stojących na trawniku przy Szpunara?... 21.07.19 Sobieszewo Alma (8) Witam, Jadę z Torunia do Sobieszewa, 21.07. Ktoś jedzie z Torunia ? Dorota Grupa wsparcia (23) Hej, mam mały problem i poszukuje grupy wsparcia w Gdyni. Ma ktoś może jakiś... Artur Alma Sobieszewo - lipiec 2019 (60) Witam i otwieram forum ALMA Sobieszewo na turnus w lipcu 2019. Wybieram się... Anna Dziki na Karwinach. (3) Karwiny są zajęte przez dziki. Codziennie Grasują wokół budynków... Mieszkaniec. Czy uważacie że trzeba coś zmienić na Pogórzu Dolnym (23) Witam !! Zwracam sie do was czyli czytelników z pytaniem ?? Czy uważacie że... Marcin Detektyw-WM Recovery z Gdyni-macie jakieś doświadczenia? (3) Czy korzystaliście z ich usług i możecie napisać o ogólnych wrażeniach ze... Jadzia przy starej drodze do lotniska ,przy polu kukurydzi błaką sie kicia. Ma obrożę na szyjce. (1) Albo się zgubiła albo ktoś wywalił bidulkę. Byłam z 2 psami na... :( Mieszkanie na Południu Gdańska (1) Odradzam . Wieczne korki w godzinach do i z pracy . Brak alternatywnych dróg... B@ron Opinie (3) Proszę o aktualne opinie nt przedszkola. Chce poslac córkę, ale nie wiem czy... Monia K kupię garaż ul. matejki, do studzienki, fiszera, politechniczna, wassowskiego (1) kupię garaż ul. matejki, do studzienki, fiszera, politechniczna, wassowski