jelitkowska (2) ulica jelikowska w tragicznym stanie a przeciez to najpiekniejsza czesc... wlodek21 Lidl - ul. Kołobrzeska (3) Cześć, Czy ktoś z Was wie kiedy jest otwarcie Lidla przy ul. Kołobrzeskiej ?... M~ Jak się żyje na Morenie (1) Na Morenie mieszkam od 6-go roku życia. Obecnie jestem w klasie maturalnej... Dagmara
Gratulacje dla organizatora Dnia Otwartego BCT - fajne, profesjonalnie zorganizowane wydarzenie. (2) Wszędzie, na każdym wydarzeniu tłumy miejscowych i turystów, ścisk, hałas i... Odwiedzacz sklep osiedlowy mekus (1) Sklep porzebuje nowej świeżości.Dość nosiadówek na zapleczu,czas na młode... stały obserwator 6 październik 2019r (1) Witam, jestem z Brzegu Dolnego 30 km od Wrocławia i od 6 października... Agnieszka Roma- Park Rady Europy (5) Nasz piękny Park Rady Europy powoli zamienia się w tym roku w jakiś... Roma Gdansk: Przedszkole nr 46 i przedszkole na lakowej - opinie (9) Przedszkole nr 46 na ul. Szuwary i publiczne pozytywne przedszkole nr 2 na... a..nuka Dni otwarte osiedla Nadmorski Park (7) Nadmorski Park to osiedle, które powstaje najbliżej gdańskiego molo. Budowa... trojmiasto.pl Opiekunka wolna od 10.wrzesnia (1) Zaopiekuję się dzieckiem u siebie w domu , posiadam wieloletnie doświadczenie... karolina5240 Tyle negatywnych opinii... (1) Zastanawiam się, czy nie wycofać się z kupna, skoro deweloper nie jest... Ja Tokofobia (34) Cześć, Czy któraś z forumowiczek miała zaświadczenie o tokofobii??? Pierwszy... Ania Wakacje (2) W tym roku spedziłam pare dni w ośrodku Melisa w Sobieszewie.Przed wyjazdem... Ela z Łomży Trawniki (16) Szanowni Mieszkańcy, czy nikomu nie przeszkadzają trawniki, na których... Kriss Masakra (2) W zabce na owych stogach Pawia 4 ceny rozpie.... lub ich brak,pracownicy nie... A nonim Cd przedszkola demptowo (1) Nt przedszkola bajkoland i demptusiowo Monia K Zgubiono rower nagroda!!!! (1) Zgubiono rower w okolicy fabryki sportu- bosmańska 16.07.2019, rower BTWIN... Wojciech Pszok będzie de facto małym budynkiem (1) Tak powiedziała na wczorajszym spotkaniu dyrektorka wydziału gospodarki... Składowisko odpadów miasto zleca koncepcję (27) Planowany termin realizacji składowiska odpadów na Chełmie to 2019-2020 AA Co robią w miejscu starej Biedronki? (3) Na Widnej, ktoś wie może? Mw