Grosz ciężki wjazd dla niepełnosprawnych (3) Bardzo ciężko wjeżdża się do sklepu z wózkiem. Są tam bramki z belkam, które... Uwaga czy nowy plan zagospodarowania w Gdyni jest zagrożeniem dla Trójmiejskiego Parku ? (1) Witajcie, może zainteresuje Państwa temat, powstał nowy plan... Andrzej Skimboard na plaży (1) Dzień dobry, czy podobnie jak w poprzednich latach na plaży na Stogach są... RJabłoński
Antresola/remont (2) Dzień dobry, poszukuje osoby/firmy, która w mieszkaniu zrobi antresole nad... Barbara Remont/Antresola (2) Dzień dobry, poszukuję osoby-firmy, która podejmie sie zrobienia... Barbara Co zamiast salonu Volkswagena ? (4) Co zamiast salonu Volkswagena ? WW Wymiana szyby Osowa (1) Czy możecie polecić gdzie kupię i wymienię szybę do sprintera? Najlepiej na... Pati Uwaga na czerwonego korsarza człowieka niespełna rozumu (4) Dziś wszedł ten człowieczek do Kupca i zaczął wyzywać kasjerki .Czy wreszcie... police Stomatolog (1) Nie polecam Pani Kamili Łepek. Alma Sobieszewo 21 lipiec 2019 (3) Witam.Jade 21 lipca z Torunia do Sobieszewa, kto jedzie tez z mojego... Dora @ tanie ksero @ (22) poszukuję taniego zakładu ksero w Gdańsku lub Sopocie (ceny za skserowania... kris Szczury Gdynia Karwiny. (1) Uwaga, na ul.Buraczanej 28 szczury hasają niczym zające na wiosennej łące.... Mieszkaniec Wspomnienie (2) Moja pierwsza parafia tak właśnie w demptowie pamiętam proboszcza Rogatke ks... Wioletta Wywóz śmieci (1) Sejm uchwalił nowa ustawę śmieciową, a w niej to że budynki niezamieszkałe... assa Leśna 13 (1) Wie ktoś co tam budują ? WW rynek chylonia (3) a gdzie z papieroskami poszli? sejsmik Zapraszam do podpisania petycji dotyczącej budowy centrum handlowego na Karwinach (1) Ważny jest każdy podpis. Im więcej ludzi tym większe szanse na nie... Piotr95 Potrzebna mała pomoc przy skreceniu mebli (1) Właśnie wprowadziłam się do nowego/starego mieszkanie, potrzebuję pomocy przy... Aga Sanatorium Alma (4) Jade na turnus od 26 lipca. Ktoś jedzie jeszcze. Ja z Morąga Ilona Alma turnus 18.03.2019 (77) Witam, ktoś jeszcze się wybiera w tym terminie?