Zlecę skoszenie trawy na działce ok 600 m2 - Gdynia Mały Kack (1) Dzień dobry, Poszukuję chętnej osoby do skoszenie trawy (bez wywiezienia) na... anaasa Dziki (4) Mieszkamy na Stogach pół roku.Czy tu zawsze było tak dużo dzików?Aż strach z... Stryjewskiego Pogórze Dolne - Pucka Żarnowiecka (1) Konkluzja.... Budujemy (szukaj hasło: miasto. port (chyba 2018 - 2021) ,... Dravor
Nowy Rossmann w Galerii Bałtyckiej (2) Nowy Rossmann w Galerii Bałtyckiej. Z tej okazji konkurs wszystko w poniższym... AleksDak Strzyżenie brody (3) Witam. Przeprowadzam się do Gdańska lada chwila i szukam jakiegoś... Aaaa Akwarystyka (1) Poszukuję osoby mającej nadmiar roslinek z akwarium. Chętnie z Jasienia Katarzyna Czego wam brakuje ? (4) Witam ! Napiszcie proszę jakiego sklepu wam brakuje w Brzeźnie? Malina helikoptery nad blokami na Obłużu w sobotę i niedzielę 22.04.2018 do 24.00!!! (9) czy helikoptery mają prawo latać godzinami do północy nad osiedlem... sąsiad Psy (13) Ludzie, zacznijcie sprzatac po swoich psach! Czy to takie trudne? Magda Prezydent Dulkiiewicz na Chełmie spotkanie z mieszkańcami (1) 17 lipca będzie spotkanie z prezydent Dulkiewicz o godz.17.00 ul.... Kiedy otwarcie biedronki na Obłużu??? (92) wiecie coś?? Kolo Kauflandu... biedronka Wodospady (1) Na Góralskiej przechodziłem w czasie deszczu - widziałem, że mieszkańcy mają... Adam Ujejskiego 22 (2) Lokalizacja inwestycji w sąsiedztwie śródmieścia Gdyni zapewnia dostęp do... trojmiasto.pl Kołobrzeska i Rzeczypospolitej (2) Czy ktoś wie co jest budowane na rogu Kołobrzeskiej i Rzeczypospolitej (plac... Adi Copernicus - opinie i oceny (17) Kameralne osiedle położone będzie w zacisznym zakątku miasta, a jednocześnie... trojmiasto.pl Towaroteka (30) Potrzebuję dokładny adres sklepu "towaroteka", wiem tyle, że znajduje się on... anixx Zaginęła kotka rosyjska niebieska (1) Wczoraj (02.07.2019r.) na ulicy Kańskiego (stara Sokółka; Chwarzno) w Gdyni... Agnieszka Jaworowe Wzgórze (3) Inwestycja położona jest przy ul. Świętokrzyskiej w Gdańsku. W otoczeniu... trojmiasto.pl Kto pozwolił na wycięci tak pięknego i dorodnego drzewa na krzyżowaniu ulicy Hoża i Styjewskiego? (8) Skandal Dziwne dzwięki (1) Szanowni Mieszkańcy, czy ktoś z was orientuje się co to za dziwne dźwięki,... Kriss