Opiekunka do 1.5 rocznej dziewczynki (1) Poszukuję opiekunki do 1.5 rocznej dziewczynki w wymiarze 8h dziennie. W tym... Sylwia Internet i tv - od kogo wziąć? (1) Od kogo polecacie internet i tv? Jakie macie doświadczenia z orange światłowód? Sylwia Opiekunka do 1.5 dziewczynki (1) Poszukuję opiekunki do 1.5 dziewczynki w wymiarze 8h dziennie. W tym czasie... Sylwia
Czynsz (9) Hej Jaki bedzie czynsz na Bulwarach? Mam problem z kontaktem z biurem i nie... Sandra zgubiono różowy huawei (5) Witam, Zgubilam różowy huawei , znalazce czeka nagroda . tel 669 812 444 Karolina dobry zarządca wspólnotą mieszkaniową! (7) szukam dobrego, ale naprawdę dobrego rzetelnego, uczciwego...na razie... bob SP 84 czy Pozytywna? (18) Drodzy rodzice , proszę o opinie nt. szkoły podstawowej SP84 i Szkoły... Magda DZIKI!!!!!!!!!!!! Na Stogach!!!!!!!WSZĘDZIE DZIKI!!!!!!! (17) POMOCY-czy z tymi zwierzątkami nic nie można zrobić? coraz ich więcej i coraz... mieszkanka STOGÓW Turnus od 21 lipca 2019r. (4) Byłam w Almie rok temu, w tym samym czasie. Było upalnie, dużo ludzi , nudy... E.M Baby, ach te baby - są tu jakieś fajne? (3) Szukam jakiejś babki, która mieszka w okolicach Karczemek i zechce czasem ze... Babsztyl_przed_30 Targowisko (2) szukam w pobliżu osiedla targowiska miejskiego gdzie można kupić świeże... Sylwia Sanatorium (11) No ja też dostałam skierowanie dzisiaj na 22 lipca. Fajnie, oby było ciepło... Joanna Wynajem Legowo Polecam (1) Bardzo dobre motory super ceny Polecam!,! Patryk. P Renowacja drewnianych okien skrzynkowych (2) Poszukuję fachowca jw. Okna częściowo przygotowane do uzupełniania ubytków i... janna Małe Wesele (1) Cześć. Chciałabym polecić miejsce na małe wesele,lu poprawiny. Lokal znajduje... Dominika Zerówka w SP 12 Witomino (9) Dzień dobry, czy jest to ktoś, kto ma doświadczenia z zerówką w SP 12 i... Renaata Alma (8) Jadę 26.06 z Torunia autem, może ktoś ma też ten termin Gosia Oświetlenie ul.Słowiczej w Gdyni (1) Od długiego czasu na ul. Słowiczej latarnie uliczne palą się przez całą dobę... zdziwiony Chlebova (7) Inwestycja powstanie nad Motławą, w miejscu pierwszej przemysłowej Fabryki... trojmiasto.pl Zmiana kierunku startów samolotów (10) Szanowni Mieszkańcy czy ktoś wie dlaczego ostatnimi czasy samoloty zmieniły... Mama dwójki