Fajne miejscówka (3) To może być przyjemne miejsce do zamieszkania. Fajny klimat otoczenia... Gdańszczanka Ogród zimowy w Gdyni - naprawa (1) Witam, Po zabudowaniu tarasu (3 sciany ze szklanych powierzchni przedzielane... Anna Pawilon-rudera (4) Pawilon-rudera mieści się na deptaku na ul.Kamienskiego między blokami 5 i 9.... mieszkaniec
Bliźniak Gdańsk Jasień (1) Poszukuje osoby/osób/rodziny/inwestora zainteresowanego wybudowaniem wspólnie... blizniakjasien@gmail.com Apel do kierowców (3) My emeryci osiedla " Wzgórze MIckiewicza " wzywamy kierowców samochodów do... Kasia S Wyciecie drzewa (2) Jednego dnia widziałem że służby wycinają 2 pochyłe konary , pytam pracownika... Czechu Remont ulic na Stogach (1) Czy Rada Osiedla monitoruje to co się dzieje przy remoncie ulic np.wycięcie... Czechu dopiero jade (33) witam , mam skierowanie na 22 lipca 2019 ,po odczytaniu opinii trochę mi mina... DARRO parking storczykowa 4 6 (2) Zauważyliście jak parkują auta ? Zrobili szlaban, był porządek z parkowaniem.... Tomek Co z ludźmi którzy tam mieszkają? (1) Są tam 3 stoczniowe bloki ( własność stoczni- miasto umywa ręce) . Bloki... Stefan poznam samotne kobiety i mężczyzn po 40 w celu wspólnego spędzania czasu Chełm i okolice (16) poznam samotne kobiety i mężczyzn po 40 w celu wspólnego spędzania czasu... Aga a może ktoś na forum szuka pracy? (1) Praca przy lutowaniu elektroniki. UL. Benzynowa rekruter Michał (1) Jade samochodem z Wyszkowa 26.06.. może ktoś chce się zabrać ?? Michał Sprzedam garaż (20) Sprzedam garaż na ul.Storczykowej 3.Cena 40000. Punkt odpadów komunalnych na Chełmię (4) Czy coś wiadomo więcej? Bo zgodnie z informacjami z Urzędu Miasto nie... AA Będziemy walczyć (8) Trzeba zająć sie ta sprawa, w przyszłym tygodniu idę do urzędu miejskiego,... Dzialacz chelmu Przekłucie uszu w Gdyni / Śródmieście, Działki Leśne (1) Cześć, czy ktoś ktoś polecić salon gdzie przekłuję uszy w Gdyni, okolice... Ala Gdańsk, Dąbrowszczaków 22 olx - Oszuści (1) Witam, bardzo proszę o kontakt jeśli ktoś tak jak ja dał się nabrać na tanią... Ania bunkier ?? w jarze wilanowskim (2) Dzien dobry. chciałbym sie dowiedziec co to jest za budowla podziemna z... Tomasz Z. z Gdańska Parking przy nowej Biedronce (9) Ktoś coś wie co się tam dzieje? Zawsze zostawiałam auto na parkingu pod... Ona55