Światłowód Orange (1) Witam potrzebuję opinie osób które mają internet światłowodowy w Orange.... Kuba Alma 26.06.2019 (1) Czy ktos jedzie do Almy z Lubelskiego Dobry fizjoterapeuta ? (9) Poszukuję dobrego fizjoterapeuty, nie masażysty tylko kogoś sprawdzonego,... Marcin
Alma Sobieszewo (3) Czy może ktoś powiedzieć czy w pokojach jest czajnik Przychodnia Jasień czy Złota karczma - proszę o opinie. (6) Proszę o opinie czy lepsi są pediatrzy w przychodni Jasień (Karpińska-Nowak... kyasia Wspólny spacer (1) Cześć. Mam 32 lata i 10-cio miesięcznego synka. Chętnie poznamy mamę ze swoją... Sylwia Nowa grupa FB Gdynia Chylonia - Nasza dzielnica (1) Zapraszam do nowej grupy bez rygoru treści i bez niepotrzebnego kasowania... Majlo SP35 w Budżecie Obywatelskim (1) Szkoła SP35 ubiega się w Budżecie Obywatelskim o "Zagospodarowanie terenu... Rodzice Mieszkanie - kupno (7) Witam :) Gdzie najlepiej szukać mieszkania w miarę taniego w Trójmieście... Mieszkanie Alma Sobieszewo 26 06 19 (20) Kto jedzie Małgorzata Ostrzegam przed tym deweloperem (3) Chciałbym ostrzec przed deweloperem Portfel Inwestycyjny. Prowadzą w dalszym... Anonim Cukiernia Sowa w ETC na Zaspie-uważajcie (56) Postanowiłam podzielić się z wami na temat cukierni jak w tytule. Niech moje... Paczka Dętka do fatbike gdzie kupić? (3) Witam, gdzie w 3 mieście kupię dętkę do fatbika? Zamówiłbym na allegro ale... maniek Zaginęła kotka (1) 22 czerwca wyszła z domu i nie wróciła roczna kotka tricolorka,Ma na szyi... Joanna Kopczyńska podmokły teren (2) Mam pytanie do wszystkich którzy już mieszkają na osiedlu bądź czekają na... Anita 23 Auto dla kobiety (2) Polecane podstawowe auto na dojazdy do pracy za miasto, zgrabne, w cenie... diana Szukam kogoś kto ustawi mi maszynę i pokaże podstawy szycia. (2) Szukam kogoś kto pomoże mi ustawić i pokazać jak się szyje na maszynie... Blotka Lisy w ogrodzie (1) U znajomej w ogrodzie zamieszkala lisia mama z 4 liskami. Trwa to juz dlugo i... Sasiad Fakt - kierowca autobusu linii 199 (3) Kierowca autobusu linii 199 odjeżdżającego z dworca głównego w Gdańsku 13... Romuald Dla piesków (1) Krzyki , picie piwa, szczekanie psów po 22.00 na Oksywiu przy poczcie na... Monia