figurka elfa (1) od lat zadaję pytanie: gdzie sie podziała figurka elfa z fontanny w parku... stary mieszkaniec Ul. Promienna- czy cos z nią nie tak?;) (9) Witam wszystkich Mieszkańców Witamina:) planuję zakup mieszkania i... Agnieszka Fryzjer (2) Jakiego dobrego fryzjera polecacie na naszej dzielni ? :) Nie za miliony ale... Patryk
Rynek (3) Witam. Czy gdzieś na Jasieniu jest jakiś rynek? Chodzi mi o coś na podobę... Adam orlik redłowo chętny do gry (4) Witam, Szukam ekipy, która grywa na boisku ze sztuczna trawką przy SP34 w... Maciej K. Domy bliźniacze Jelitkowo - opinie i oceny (10) Dom powstaje w nadmorskiej lokalizacji - około 400 m od brzegu Zatoki... trojmiasto.pl Las na Kokoszkach - syf! (1) Ostatnio zwróciłam uwagę na to, jak straszliwie zasyfiona jest ta część lasu,... Wera Koleżanka do gry w tenisa poszukiwana! (9) Czy znajdzie się chętna koleżanka do gry w tenisa ziemnego? Rocket Autokary na wynajem (1) Cześć, czy ktoś korzystał z usług firmy Fabisiak... Marta Osiedle Przystan Letnica (2) Osiedle Przystan Letnica to nie tylko problem zlikwidowanego jeziora Zaspa w... mieszka w okolicy sklep pepko (3) Uważam i myslę , że wiele osób sie ze mną zgodzi , iż przydał by nam się... Magda Gdynia ul.Akacjowa (1) Czy jest ktoś z was w tej chwili w Gdyni przy ul.Akacjowej? Potrzebuję pilnie... Sylwia Mieszkanie na ul. Niepolomickiej (1) Dzień dobry chciałabym zapytać mieszkańców o opinie w kwestii mieszkania w... Kasia Garaże blaszaki rewitalizacja (1) Dzień dobry, w nawiązaniu do wczorajszego spotkania, mam ogromne pretensje... Slawo Wrzeszcz - wspólne spacery z wózkiem (10) Cześć! Poszukuję koleżanek - młodych mam z Wrzeszcza na wspólne spacery z... Monika Świętokrzyska (4) Budynki są ładne, ale z tego co wiem spóźniają się już pół roku. Pan od... Dana Garaze na osiedlu hossy na malczewskiego (1) Jak zle jest? Podobno sa zalewane podczas większych ulew. Mysle o kupnie... Piotr LPR lądował na Begoniowej (1) Czy znana jest przyczyna lądowania śmigłowca LPR 10/06/2019 na polu przy... Flower zaginął kot (1) w poniedziałek tuż przed burzą wyszła z domu,tyły ETC czarna kotka,nie... Marzena Szukam motywacji do wieczornych spacerów (14) Mieszkam na morenie, mam pół wieku za sobą i szukam inteligentnej kobiety do... Dark