Gdansk Sobieszewo turnus od 21.02.2019 (4) witam czy z Bialegostoku ktos jedzie? Grazyna Skierowanie z zus (3) Czy ze skierowaniem z zusu muszę coś płacić czy zus to opłaca Tomasz ??? (2) Czy jeż ENREX już upadło ? Wogule nie odbierają telefonu Xxx
Ciągle słychać powietrze w pionie grzewczym (2) Czy ktoś tak tu na Chelmie miał? Mieszkam na drugim,środkowym piętrze. Ciągle... ja Jaką wybrać kablówkę w Młyńcu (3) Hej Kończy mi się umowa w Orange. (Orange Love). Teraz na Zaspie jest więcej... AA Spóźnione Walentynki? (1) Ja Fryzjer męski - gdzie i za ile polecacie? (5) Gdzie i za ile polecacie Pitt pokoje (6) Czy to prawda ze sa dwa rodzaje pokojów lepsze i gorsze, a drugie pytanie... Joanna Komunikacja autobusowa (4) Jak aktualnie jest komunikacją autobusową w stronę skm Maksymiliana przez... Andrzej Dziwny kierowca linii 117 w Sopocie (3) Dzisiaj, w sobotę spotkała nas dziwna sytuacja, w autobusie chcieliśmy kupić... julia lokal na chrzest (1) Polecicie jakąś restaurację na chrzest, nie musi być we Wrzeszczu. (oprócz... joannaxx sokółka zielenisz 2018 (7) Mieszkania Sokółka Zielenisz - polecacie czy odradzacie? Bardzo proszę o... xmasx Ziembiński pseudo dziennikarz (7) Czy dalej Stogi muszą się wstydzić człowieka zwanego czerwonym korsarzem?... Helix Tereny zielone przy budynku ul.Leśna Góra 8 (2) Cześć, czy posiada ktoś informacje co jest w planach na terenach zielonych... Marta nasz parafialny problem (5) z proboszczem Parafia sw.Jozefa zasłyszałam dzisiaj od osob ,ktorych to... Iza Drzewa przy ul. Hallera (1) Cześć. Czy ktoś wie dlaczego zabezpieczone są drzewa w ciągu pieszym na... Jamagda ul. brata alberta na Karczemkach - szkoła (13) Szukam informacji na temat szkoły na Karczemkach. Ul brata Alberta oddalona o... Marta szukam kompana do wspólnego wędkowania. (2) Znan wszystkie niemal okoliczne wody komercyjne jak i prywatne oraz PZW. Wiem... marek l. ciekawe jakie będą działanosci (1) jak na razie to ma być fryzjer a co z resztą hmm Przychodnia Terapii Uzależnień (3) Przychodnia Terapii Uzależnień Katowice ul Korczaka 2 Odbyłem terapię... Sok