Storczykowa (7) Postawiono tabliczki z zakazem wyprowadzania psów na terenie bloku... Anonim Dobra zmiana (1) Pomalu stopnoiowo widać zmiany i to pozytywnie....mysle,że nie tylko na... Rerer Zimowe bieganie - czemu nie?! (6) Zapraszam do wspólnego biegania. Runner
Cygańska Góra - co się buduje? (1) Czy ktoś ma może jakieś informacje, co się buduje przy Cygańskiej Górze?... mYsZa unihokej (1) Amatorów hokeja i unihokeja zapraszamy serdecznie na granie w unihokej!!... Krzysztof Sieniawski ginekolog na nfz (4) wiatam, znacie moze ginekologa na nfz , najlepiej w pruszczu gdanskim, ale... sylwia Totalne dno/Clinica Medica w Gdyni (2) Jestem oburzona poziomem kultury obsługi osób pracujących w recepcji. Nie... Klient Korty tenisowe w okolicy (4) Gdzie znajdę miejsce do poodbijania piłki w okolicy stogów/przeróbki/dolnego... andy Wilki na Stogach!! (90) Czy widział ktoś wilka na Stogach? Ja widziałam dwa wilki w nocy, ale... Olka najwieksza sr*jnia (4) pustki cisowskie to chyba najwieksza sr*jnia dla psów .własciciele chyba... zenek Gdzie na sanki w Kiełpinie Gornym? (1) Gdzie w Kielpinie Gornym rodzice chodzą z dziećmi na sanki ? Czy mamy tu... adgam szkoła podstawowa na witominie (3) Witam! Którą szkołe podstawową na witominie polecacie ? Jacy nauczyciele i... Ania Korki. (7) Czy ktoś wie coś o realnych planach rozwiązania dramatycznej sytuacji, która... korkowicz NIE POLECAM DJ. ROBERTA JAKUBEK!!!!!!!! (2) Może świetnie prowadzi wesela, ale woda sodowa mu do głowy uderzyła, Panie... Beata z Gdańska Turnus Sobieszewo od 27.01.19 (3) Witam,jadę do Almy z Zusu,Tuchola,pozdrawiam wszystkich kuracjuszy którzy... Paweł Nowa Leborska, Polecam! (1) Kontakt z dzialem sprzedazy od pierwszej wizyty do podpisania dokumentow... Denis mieszkanie Gdynia, Rumia czy Reda? (16) Witam wszystkich, planujemy z mężem zakup mieszkania (jesteśmy przyjezdni)... Monika pytanie (8) Dzień dobry, mam takie pytanie. Kto (jakie służby) odpowiada za sprzatanie... Kriss Przestepczosc (5) Czy uwazacie, ze Stogi sa bezpieczna dzielnica? Jakie znacie glosne sprawy... Fan stogow Co się buduje przy Cygańskiej Górze (3) Wie ktoś może co się buduje przy ul Cygańska Góra? W internecie można... Piotr