Przebudowa ulicy (5) Czy ktoś wie kiedy zakończy się przebudowa Azaliowej? Mieszkaniec Internet na ul. Planetarnej? Swiatlowod poszukiwany ... (1) Dzien Dobry Zastanawiam sie czy na ulicy Planetarnej (mniej wiecej na... Jan Herkules Hossa - Centralpark (2) Witam, Interesującą obecnie posiada ofertę Hossa ze swoją inwestycją na... Michal
Co wydarzyło się pomiędzy klubem Atleta, a przedszkolem? (3) Czy ktoś z Pństwa wie co wydarzyło się około 25.01.2019 na placu pomiędzy... markuj Falowce (4) Zastanawia mnie kto daje zezwolenia na stawianie ścianek na galeriach,kto... Mieszkaniec falowca przejechany kot kilińskiego (2) 16.01 na Kilińskiego koło studia tatuażu leżał kot,wie ktoś jaki kolor? Kasia FCE Kto zdał w Gdansku ? (1) Witam, (pytanie kieruję do osób, które zdały egzamin z fce) chcę zrobić... Pepe Wolne Miasto (1) Witam planuje zakup mieszkania osiedle Wolne Miasto. Jakieś... Przemek Morska Osada (2) Morska Osada powstaje w dzielnicy Oksywie, w ciągu kilku minut można dostać... trojmiasto.pl Siłownia (2) Na Terenia zajezdni wrzeszcz ma być siłownia ogólnodostępna. Czy wiadomo coś... M Gdańsk Sobieszewo Alma 27.01 (43) Czy ktoś ma termin od 27 stycznia w Almie Viola Poznam dziewczynę... (4) Witam, poznam dziewczynę na spacery, kawę, kino, herbatkę... Mam 32 lata już... Maniek22gda zgubiono lkucze (2) Witam, zgubiono klucze w okolicy ul. Azaliowej, Kalinowej, Jaśminowy Stok. Nr... Magda Usługi remontowe (1) planujesz remont mieszkania , domu , garażu , sklepu? skorzystaj z usług... Bomban Mam do wynajęcia garaż - przy bylym gimnazjum w Osowej (1) Mam do wynajęcia garaż na ul. Eurydyki w Gdansku Osowej. KOntakt na maila:... Wlodek chce kupić mieszkanie na osiedlu nadmorskie tarasy (1) proszę osoby które już zamieszkały na tym osiedlu o szczere komentarze czy... DENY9292 Zwot pieniędzy (3) Kto z Państwa otrzymał już zwrot 5000 zł? Korki a brakuje tylko 500 m aby połączyć ulice Słowackiego z dojazdem do wrzeszczą (23) Korki a brakuje tylko 500 m aby połączyć ulice Słowackiego z dojazdem do... Witas Olej rycynowy na włosy (1) Szukam informacji na temat stosowania oleju rycynowego w pielęgnacji włosów i... Ami Grupa wsparcia - alkoholizm (1) Witam. Mieszkam w Gdańsku od niedawna i szukam grupy wsparcia dla... Trzeźwy