Przedszkole karczemki i Kokoszki (3) Piszę aby rodzice wysyłając dziecko do przedszkola mieli wiedzę wiekszą niż... Mama przedszkolaka Odbiór mieszkań Jasień Bulwary (190) Witam Termin odbioru mieszkań w budynku nr 2 minął 15 listopada, Hossa nie... Azura Dobry mechanik - Gdańsk Południe (6) Witam, szukam dobrego mechanika najlepiej w Gdańsku Południe lub niedalekiej... Miśka
Miejsce hali garażowej B2 (1) Wynajmę miejsca w hali garażowej w budynku B2, Cena 300zl. Chetnych proszę o... An. Lekarz ogólny _Przychodnia Wzgórze Maksymiliana (8) Czy ktoś mógłby polecić mi dobrego lekarza ogólnego z tej przychodni ?... KS Zaginiony kot (2) Czy ktoś nie szuka kota? Błąka się w okolicach Wyspiańskiego, widać, że... Kasia Zmiana ogrzewania na podlogowe w trakcie trwania budowy (6) Może mi ktoś doradzić jak mogę wpłynąć na Dewelopera ( Pani Architekt )... bosmańska 40 oksywie (1) witam, proszę o info jak sięmieska na Bosmańskiej? Interesuje mnie nr 40 i... Ewa witam (6) Witam jadę na turnus od 27 stycznia do Almy Sobieszewo z Bydgoszczy czy ktoś... Piotr Wynajmę mieszkanie 3 pokoje- Kalinowa Karczemki (1) Wynajmę mieszkanie 3 pokoje, 2 sypialnie, przestrzenny salon z kuchnią,duża... Ja Praca- sprzątanie klatek (3) Poszukujemy osoby z dzielnicy Karczemki,do sprzątania klatek. Dobre... Czyści baba Wykonczenia wnetrz (1) Szukasz solidnej brygady, która wykonczy Twoje mieszkanie? Jesteś... Marek Mieszkania ul. Nike - opinie i oceny (2) Na terenie Osowej, gdzie powstały budynki wielorodzinne przy ul. Nike,... trojmiasto.pl Polecam biuro detektywistyczne Wykrywacz robią super robotę (2) Bardzo dobre i w miarę tanie usługi ma biuro detektywistyczne Wykrywacz z... ewakurdej1988 nigdy (1) szukam basi nie wziełem numeru tel była w almie sobieszewo od dnia 24 czerwca... wojtek Internet + Tv na Łozy 13 (3) Witam. Za chwilę przenoszę się na Przymorze i będę mieszkać na ulicy Łozy... Piotr Apartamenty Tartaczna i Panieńska - opinie i oceny (6) Apartamenty przy Panieńskiej i Tartacznej powstały w ścisłym centrum Gdańska,... trojmiasto.pl opinia (1) Na początku uzgodniłam z przedstawicielem Energii warunki umowy kompleksowej.... STEN Oddam zniżki/vouchery o wartości 90 zł na dowolną rezerwację na booking.com Nocleg/Hotel/Wakacje (4) Oddam zniżki/vouchery o wartości 90 zł na dowolną rezerwację na booking.com... Julka Szkoła podstawowa nr 60 Gdańsk - proszę o opinie (6) Jak w tytule. Czyjeś dziecko chodzi może właśnie do tej szkoły i mógłby... gosiks