Przestepczosc (5) Czy uwazacie, ze Stogi sa bezpieczna dzielnica? Jakie znacie glosne sprawy... Fan stogow Co się buduje przy Cygańskiej Górze (3) Wie ktoś może co się buduje przy ul Cygańska Góra? W internecie można... Piotr Adres zamieszkania w rejonie szkoły nr 18- Kamienna Góra. (1) Witam. Poszukuję taniego lokum, lub tylko adresu zamieszkania (proszę nie... Nauczyciel
Gdzie mieszkanie dwupoziomowe? (9) Gdzie znajdę tanie mieszkania Wejherowo, Reda lub Rumia? Jak dotąd mam tylko... Lana My gym (3) Co się stało na siłowni my gym? Jest zamknieta Fit Wymiana rozrządu w Chevrolet Lacetti , Nubira - mechanik ? (5) Poszukuję mechanika co wymieni rozrząd w Lacetti 1,6. Chodzi mi o mechanika... Lacetti Dr. Anna Bielecka Szczypek czy dr. Anna Stoińska? (4) Witam. Potrzebuję porady, którą panią doktor wybrać na I internistę. Czy... Kamka Osiedlowa ślizgawka (1) Dlaczego nikt z radnych nie ogłosił, iż dziś w sobotni poranek otwierana jest... Ślizgun Znowu żabka zmienia właściciela (4) Który to raz zmienia się najemca żabki ? Parkowanie samochodów pod domem sąsiadów (3) Co sądzicie o ludziach którzy mają miejsce do parkowania pod swoim domem... Moi dziwni Lokatorzy (24) Hej mieszkam na wrzesczu w wynajetym mieszkanku i mam dwoch lokatorow obaj po... AgataPe1989 Stomatolog NFZ (1) Witam, Czy mógłby się ktoś podzielić opinią na temat stomatologa w ośrodku... Pawilon przy Biedronce (3) Witam, Czy ktoś się orientuje co to za pawilon handlowy powstał przy... Xoxo Czy warto zakupić dywan typu Shaggy do salonu? (14) Witajcie! Mam pytanie. Zakochałam się ostatnio w popularnych włochaczach.... Marzenka Ogrzewanie gazowe (1) Witam zastanawiam się ile może wynieść ogrzewanie gazowe mieszkania 2... Karolina Kompleksowe wykonczenia wnetrz (2) Szukasz solidnej brygady, która wykonczy Twoje mieszkanie? Jesteś... Marek Gdzie z 1,5-roczniakiem, bezpieczne atrakcyjne miejsca? (4) Gdzie wybrać się z 1,5-2 - letnim dzieckiem, aby miało atrakcje a przede... Mama dwulatka nowa leborska (2) Inwestycja Nowa Leborska gdzie kupiłam apartament jest idealnym miejscem na... anett Zgubiłam obrączkę! (5) Drodzy Sąsiedzi. W drodze do auta na ulicy Pólnicy/Damroki spadla mi obrączka... Beti Alma (3) Czy na weekendy można jechać do domu? Michał