Festyn (1) Podobno był festyn dzielnicowy na demptowie ? I jak ? Magda Ul. Toruńska w okolicy Śluza 6 (6) Witam , mam pytanie w temacie ulicy Toruńskiej w Gdańsku oraz szkoły... zainteresowany szukam fryzjerek asi,kasi pracowały salonie welkom na manhattanie (1) szukam Pani Asi i Kasi które pracowały w salonie welkom na manhattanie,salon... elżbieta
kamienice malczewskiego (3) Kamienice niby ładne, ale zabudowa koszarowa, a okolica wokół to załamka.... smutny Termin 24.11.18 (2) Ja jadę z Łodzi czy ktoś jeszcze ?razem raźniej bo szczerze mówiąc trochę... Magdalena Usługi remontowo budowlane (1) Jeżeli potrzebujesz fachowca do kompletnego remontu zadzwoń: 603 255 396... asindzia Merkus fikakowo (1) Wchodząc do sklepu merkus na oś Fikakowo jest ogłoszenie ,poszukują pracy... belfer Alkoentuzjasci poszukiwani do cyklicznych spotkan tematycznych:) (1) Witam, Poszukujemy 2-3 alkoentuzjastow do milych spotkan w plenerze i w pod... Czeslaw akity spacerują (1) Cześć, chciałbym pod tym tematem zapoczątkować rozmowy osób które mają lub... Awa Karin Prywatne przedszkole (1) Dzien dobry, prosze o pomoc, mianowicie szukam dla synka przedszkola... As Przedszkole niepubliczne Gdynia (1) Czesc, jakie polecacie prywatne przedszkole w Gdyni, najbardziej interesuje... As pizzeria AK -Zwiazkowa 8 (3) polecam - właściciele to miejscowi którzy znają dzielnice pyszne Lekarz VITAMED Gdynia Wejherowska (4) WItam, czy jest tu ktoś zapisany do Przychodni Vitamed przy ulicy... kornelllia Gdzie najlepiej urodzić? (11) Czy możecie mi doradzić gdzie najlepiej rodzić w Trójmieście? Czy dobrze... Anna strzelanina (6) Podobno w sobotę na górnej w okolicach kwiaciarni była jakaś strzelanina nic... mieszkanka Alma Sobieszewo 30.10.2018 (7) Czy jedzie ktoś w tym terminie 30.10.2018 do Almy z Łodzi Szukam kogoś do... Asia Tramwaje linii 3 z Chełmu do Brzeźna. (4) Dzień dobry. Jutro i w niedzielę będą prowadzone prace na torowisku wzdłuż... stashjk Życzenia Świąteczno- Noworoczne (2) Życzę Państwu, aby to wszystko co dajecie Państwo innym wróciło do Was jak... cichy Sanatorium Alma (106) Witam jade na turnus od 26 czerwca z Torunia. Mam nadzieje,ze cos polepszylo... Mania Co jest z tymi korkami? (1) Przez ostatni miesiąc aby wydostać się autobusem z Oruni Górnej do centrum... Oruniak