Piesek (1) Od kilku dni przy Stryjewskiego błąka się piesek. Ma obrożę. Nie zapodział... Jagoda Zarządca (1) Witam chcialbym otworzyc firme spółek która by zajmowala sie zarzadzaniem nie... Mati Dziwny typ (1) Wie ktos kim jest dziwny typ ktorego czesto widac jak lazi ze starszymi... zaspianin
znaleziono legitymację pzn (2) znalazłam na drodze rowerowej obok tesco legitymację osoby niepełnosprawnej... Dorota dorqa@poczta.onet.eu Trójmiasto.pl - ratujcie nas (4) Droga Rado Dzielnicy Kiełpino Górne - czy Wam nie wstyd patrzeć się na ten... Tamara Górka Nowa opinia (1) Czy lepiej mieszka się na wiszących ogrodach? Jak nowe budynki.. np przytulna 7? Przyszł mieszkaniec Karta+klucze (1) Dzień dobry, w dni dzisiejszym ok godz. 15 zagubiono kartę szkolna Pozytywnej... Dziecko powyżej 1 roku życia. (4) Hej, czy jest jakaś świetlica/ klub dla dziecka 2- letniego? Chodzi mi... Kasia Co myślicie o wygląda Parku Oruńskiego? (1) Ja tam nie byłem przez kilka lat, niedawno się pojawiłem i..przecierałem oczy... oruniakbest Pilne Szukam pracy dodatkowej pilne od zaraz (1) Witam szukam pracy dodatkowej dorywczej na terenie trojmiasta okolic . Mam 26... Mm tydzien Ukrainy w Gdansku (1) a na Ukrainie ustawa, ktora mowi ,ze edukacja bedzie odbywac sie tylko i... isztar przychodnia na Chełmie (2) Którą przychodnię polecacie dla maluszka - na ul.Rogalińskiej czy Świętokrzyską? dede sposób na włączające się kaloryfery (3) Na zewnątrz jest ciepło, a nie można na dłużej zostawić otwartego okna, bo od... a. Szukam niani na poniedziałki i środy, Gdańsk Przeróbka. (2) Witam, Szukam ciepłej niani dla swojego 16 miesięcznego synka w poniedziałki... Mama Jadę do Almy 301018 szukam chętnych na wspólną podróż (12) Niech ktoś się zgłosi Jola 10 h Jagiellońska (3) też macie patologie jak w tej klatce. menele piją od rana do wieczora,... i co? kupię garaż (2) Witam, Chętnie kupię garaż przy ul. Paganiniego lub w pobliżu. kupię garaż Potrzebuję fajnej restauracji na oświadczyny! (4) Żeby było dobre jedzenie to jedno..Ale nie chcę byle jakiej restauracji. Musi... Arek Gdzie najlepiej mieszkać w trójmieście? (8) Planujemy przeprowadzić się do trójmiasta. Czytałem dyskusję na ten temat... S.Parkski Skandal (2) wstyd dla Merkusa ...jak dalej macie zamiar karać ludzi za zakupy, nakładając... Jeanna