dlaczego tak dużo domów wyprzedaje się w okolicach ul. Marcowej i Węsierskiej? (6) To tylko zbieg okoliczności czy ma coś tam powstać uciążliwego dla mieszkańców? A. Miejsca parkingowe Bitwy Oliwskiej 14 (1) Witam, mieszkam w wieżowcu pod adresem jak w temacie. I mam takie pytanie.... jjkm3 komunikacja (9) Witam,ciekawe kiedy wkoncu zacznie jezdzic jakis autobus przez ul czluchowska... ja
andrzejki na stogach (1) Już dziś serdecznie zapraszamy na Party Andrzejkowe z Dj-em... Krzysztof nowy lidl (13) czy ktoś wie kiedy otwarcie nowego lidla na chełmie karol Korepetycje z języka angielskiego (2) Witam serdecznie :-) Jestem studentka ostatniego roku studiów... Ania Nova Żeromskiego (1) Zapowiada się kameralna inwestycja.. Spotkałam się z pomocnymi pacownikami DG... Elżbieta Osiedle Na Fali (1) Jestesmy bardzo zadowoleni z calosci procesu zakupu dwoch mieszkan na Osiedli... Wieslaw Bis szkółka piłkarska Osowa (3) Witajcie, jestem przyszłym mieszkańcem Osowej. Czy jest jakaś szkółka... Grzesiek wybory 2018 (1) 1adamowicz paweł Bogdan52wyższe prawniczeGdańsk / 703 głosy / 46.90%... k42z100 Opinia obsługi Dekpol Os.Foresta (1) Niezastąpiona Pani Małgorzata Zając! Klient czuje się potrzebny oraz ważny.... Marlena opinie i sklepie z fototapetami (2) Cześć! Potrzebowałbym jakiś opinii o sklepie fototap.pl, ktoś u nich... Artek78 Inwestycja (2) Jakiś czas temu interesowałam się tym tematem, ale odpuściłam bo nie do końca... Beata witam (4) Poproszę o namiary na normalnego stomatologa,który nie tylko wyrywa zęby ale... bolo Kościól przy Lidlu i Koścół przy Bulońskiej !!! Omijać z daleka !!!! (3) Była Niedziela, nie miałam złotówki, aby mamie mojej koniecznie wykupić lek... SABRINA60 Korepetycje (1) Poszukuję osobę która daje korepetycje z angielskiego i niemieckiego dla... Gosia Paciorkowiec grupa A (3) Robiłam synowi wymaz z gardła- wyszedł paciorkowiec z grupy A-kolonie... Dagny Alma 30.10 ZUS kto jedzie ? (19) Witm...Kto jedzie z Zus na turnus 30.10 do Almy :) jaśka Wykończenia wnętrz (1) Majster szuka pracy. Wykonuje łazienki, układanie paneli, malowanie... Kamil Piesek (1) Od kilku dni przy Stryjewskiego błąka się piesek. Ma obrożę. Nie zapodział... Jagoda