Deweloper Tuchomska (19) Witam czy ktoś wie jak nazywa się deweloper i nowo powstające osiedle na... Ktosiek Poszukuje kontaktu do gawora z Żabianki :) (1) Jak w temacie :) Jest tu może ktoś kto go zna? O. latająco-skaczące owady (1) Czy wiecie jakie owady atakują m.in. blok na Chłopskiej? Osiadają na szybach... anna
ul.Kurpińskiego parkowanie samochodów (2) Jestem mieszkańcem ul. Kurpińskiego,na osiedlu mieszkam ponad dwadzieścia... Mieszkaniec ul. Kurpińskiego IV etap Wolne Miasto (1) Dzień dobry, czy ktoś z Państwa był na pierwszym spotkaniu przed odbiorczym... Jan wypożyczalnia rowerów Góralska pętla (1) Któż to wpadł na tak genialny pomysł, żeby na parkingu dla aut zrobić... lokator Zgubiona karta bankomatowa przy Biedronce na Morenie .... (1) Witam, zgubiłam dzisiaj (16-10.2018) kartę bankomatową z ING na moje dane, w... Kasiap86 Brak szacunku (2) Na cmentarzu znicze Pani też przeszkadzaja? Kobieto o czym ty piszesz... Pw Gdynia Grabówek - Skłodowska 8 (3) Zakupiłam mieszkanie na Skłodowskiej 8 od MARGO w zeszłym roku i jestem... Helena pytanie (59) o czym marzysz? kala.ana Kasztany na Zakoniczynie (2) Hej, nigdy nie zwracałam na to uwagi ale dzieć teraz urósł i chcielibyśmy... Kasztaniaki Zmiana... (1) A ja bym chciała napisać, że to bardzo dobra zmiana dyrektora ...tylko na... SP nr 75 Sportowa ? (13) Proszę o opinie n/t treningów PŁYWANIE. w kl IV -VI . Ile godzin tyg.czy... kayla 24.11.2018 (1) Witam,takze jadę na turnus jednak te opinie są przerażające... Okolice Malborka Rozwydrzone dzieci na Storczykowej. (20) Człowiek chce otworzyć okno, a tam dzicz się drze, bo rodzice, święte krowy,... Dość hałasu na Storczykowej Brak cieplej wody w dolnym Wrzeszczu (2) Ktoś wie dla czego? żabka w blokach (przy gardenii) otwarta (3) Wszystkich sąsiadów zapraszamy :) U nas codziennie świeże pieczywo z piekarni... żabka bloki Dbamy o zieleń (1) W dniu 13.10 2018. zgłosiłem do straży miejskiej iż na miejskim pasie... SZczęśliwy mieszkaniec nowy warzywniak!!!!! (2) Zapraszamy do nowo otwartego warzywniaka na ul. Przemyskiej 39c/2 (obok żabki), Warzywniak zajęcia z Natalią (1) Zdrofit Gdańsk Przymorze to wyjątkowe miejsce, gdzie znalazłem wszystko to,... Tadeusz