wykończenie pod klucz home staging (1) Wykończenie mieszkania pod klucz. Odbiór z klientem, projekt aż po pełną... franka.ds slonatko (1) zostalam pogryziona przez psy na osiedlu kacze buki bardzo bym... nieznana Niedługo rodzę - szukam towarzyszki do spacerów, plotek, wymiany doświadczeń :) okolice Jasienia/Zakoniczyna (9) Witajcie. Za 2-3 tygodnie mam nadzieję na szczęśliwe rozwiązanie mojej ciąży.... Gosia
KOSZ GDYNIA POGORZE (5) Witam. Szukam zawodników do gry w kosza na sali w Gdyni Pogórze. Gramy... ismael Rada Osiedla Strzyża nieprzychylna niepełnosprawnym (4) Myślałam, że żyjemy w cywilizowanym świecie i likwidacja barier jak też... wj Wspólne spacery (11) Hej szukam mamy która tak jak ja często spaceruje z maleństwem po orunii... Misia Szukam kolezanki na spacery z córeczka zakoniczyn (2) Hej mam 13 miesięczna córeczkę i szukamy towarzyszy na wspólne spacery ;)... Magda Plac zabaw przy lesie MPS (4) Witam Czy ktoś wie co dzieje się z placem zabaw pod lasem na MPS-ach.... BC kobieto oto jest twoj proboszcz (28) wyznanie byłego ksiedza ...7 metrow pod ziemia.... (tyle do hell?) "...oni... isztar GARAZ (2) Witam, Pisze odnsnie garazu ktory pozostawia duzo do zyczenia. Czy placicie... Hello Antena zbiorcza (4) jakie stację są z niej dostępne ? assa Pytanie do Rady Osiedla (9) Czy Rada Osedla może i w jaki sposób pomóc w naprawie/przywróceniu... mieszkaniec Zaginął pluszowy piesek (2) UWAGA! Podczas spaceru 6 października w lesie pomiędzy Paprykową a Gorczycową... mama nowa na Oruni (2) Witam, Od niedawna zamieszkałam na Oruni przy Gościnnej, chętnie poznam nowe... nowa Ogrzewanie (6) Witam!Czy macie już Państwo cieple grzejniki? Julita psie kupy (46) chciałabym zaapelować do wszystkich posiadaczy psów na Karczemkach (a jest... Magda i pies Juz była i staał klientkaq (2) Bardzo jest mi przykro jak zostałam potraktowana. Zamawiałam od lat - co... GOSIA Remont torowiska (2) Czy ktoś wie kiedy będą remontować tory tramwajowe na Budzisza i... Bolo Bieganie XX LO (2) Witam czy na bieżnie na XX LO można iść normalnie pobiegać? Wieczorami i rano... JarekMarek masaż w Brzeźnie? (4) Wiecie może gdzie i za ile w Brzeźnie można wymasować profesjonalnie plecki?... zapracowana