Taniec sportowy (2) Witam szukam ambitnego dziesięciolatka który chciałby zacząć wraz z moją... Jamama PUB na Jasieniu (2) Cześć czy ktoś może podpowiedzieć wskazać miejsce na jasieniu gdzie można... GbrysiakA sklep chiński (8) ten sklep chiński co w Sam-ie na Wyzwolenia budują to kiedy to to otwarte... Vera.co.sobie.szprzera
hulajnoga (2) Poszukuję mojej hulajnogi która zaginęła dnia 14/04... Mateusz Otwarcie salonu fryzjersko kosmetycznego Ul.Nowatorów 9 (8) Serdecznie zapraszamy na otwarcie salonu. 19.02.2018r. na 18.00 W dniu... Patrycja Studio Fotograficzne Gdynia Witomino - Vitava - zna ktoś? (1) Witam, Korzystał ktoś może z usług firmy Vitava Studio - Studio... AsiaFoto Plaża nudystów (5) Czy na plaży nudystów (dla gejów), panowie dobierają się do innych? Nie to... ricszym Ktoś do wieczornego biegania w Sopocie(na początek do 5km?) (2) Witam poszukuję osoby do biegania lub innej aktywności fizyczne (gry... Łukasz Poznam (6) Poznam panią + 50 Osowa. Pan + 50 aq Akcja "świateczne ciasto" w Auchan Szczęśliwa (2) Brawo, brawo. Pomysł iście "handlowy". Wystarczyło stare makowce przepakować... mrj ulica Załogowa Zarządca K@K (1) uważajcie na tego zarządcę, nie znają przepisów i zastraszają mieszkanców... dziki kot wybory (60) Nio to mamy kolejną kampanię wyborczą... Nie wiem jak Wy do tego... Izabell Nowo-stara Żabka na storczykowej (31) Co sądzicie o "nowej" zabce? Czy ktoś już tam był? Anonim Alma (6) Ludzie nie czytajcie tych negatywnych opinii!!! Właśnie skończyłem turnus. Po... Janek Ginekolog (7) Witam! Potrzebuje jakiś namiar na ginekologa ktory przyjmuje na NFZ... Gosia nowa pizzeria na ul. Maszynowej (31) Czy pizzeria jest już otwarta? Chciałabym skosztować pizzy z pieca opalanego... AA III etap budowy Bernadowa... (4) Może ktoś ma wiedzę na temat ostatniego, III etapu budowy Bernadowa ? Lobo Ceny (7) Kilka razy robilam zakupy w tej stokrotce i juz drugi raz zupelnia inna byla... Karolina Lodówka (5) Oddam lodówkę wymiary 121/50/56. Stara ale 100% sprawna, może się komuś... M pojemniki na smieci - czy tez macie taki problem? (6) Taki temat. Dzwonie dzis do CzysteMiasto i pytam kiedy beda pojemniki dla... prawie supersorter