Gdzie można pograć w Gdańsku? (1) Proszę o informację gdzie można w Gdańsku, Sopocie przyłączyć się do grupy i... kobitka BLOKOWANIE ULICY (1) NA Demptowskiej 103 jest warsztat samochodowy który blokuje jezdnie Plisy (2) W zeszłym tygodniu na moich oknach panowie z firmy Pamir zamontowali rolety... Iza
Ginekologia Redłowo (1) Witam, chciałabym poznać opinie pacjentek szpitala w REDŁOWIE chodzi mi o... ULKA Poszukuję czasowej opieki nad psem (1) Poszukuję czasowej, odpłatnej opieki nad psem (tydzień w wakacje), w... ikabg Jakie płytki podłogowe? (1) Może ktoś pomoże mi i podpowie jak dobrać dobre płytki podłogowe do kuchni z... Tomasz Nie ten dział (1) nie ten dział Tomasz Czy w Kokoszkach śmierdzi? (5) Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku, ostatnio zwiedzałam z mężem Kokoszki i... Kola szczekające psy (5) Drodzy właściciele psów. Czy wasze czworonogi naprawdę muszą szczekać... niewyspany Piłka halowa dla seniora w Chyloni (2) Wiek 44 lata. Jest możliwość przyłączenia się do jakiejś grupy w okolicy? Szczur Poradnia rodzinna Chełm (1) Czy ktoś posiada numer telefonu do Pani z poradni rodzinnej na Chełmie ?... :) Zgubione klucze (1) Czy ktoś może znalazł(a) lub widział(a) mała torebeczke(10cm)w kształcie kota... Załamana Szkoła na parkingu pomiędzy Pilotów i Hynka (2) https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Szkola-podstawowa-zamiast-starego-parkin... mb Sopocka Park (2) Niewielka inwestycja powstaje blisko dróg dojazdowych do Gdyni, Sopotu i... trojmiasto.pl Jak się podróżuje w Gdańsku z dzieckiem (8) Będę spędzała lato w Gdańsku z moją 20 miesięczna córeczką. W Polsce już nie... Mayasmom firmowe ubranka wiosna/ lato dla chłopca Zara, H&M, Next.... (3) Mam na sprzedaż firmowe ( H&M, Zara, Next, George...) ubranka po moim synku.... joaśka Umowa o pracę i stawka brutto za godzinę (24) Witam, mam dość cięzki orzech do zgryzienia gdyż jak w temacie dostałem umowe... Drakenix Gdzie z palcem do lekarza w weekend? (2) Cześć Wam :) Mam problem z palcem i chciałbym skoczyć do lekarza, który mi... Krzysztof CHCĄ ZABRAĆ PLAŻĘ NA STOGACH!!!!!! PROSIMY O PODPISY (2) organizujemy akcję zbierania podpisów pod apelem do Pawła Adamowicza o obronę... ASIA Szkoła Dwujęzyczna i Przedszkole Dwujęzyczne na ul. Worcela (2) Proszę o opinie. Zastanawiamy się nad zapisaniem dziecka.Czy warto? marko