Zaoczne liceum dla dorosłych (11) Hej. Zastanawiam się nad wyborem zaocznego liceum dla dorosłych. Może ktoś... Adamo234 Gdynia ul.Gorczycowa 1 - jak tu się mieszka? (4) Zamierzam tam kupić mieszkania i w związku mam pytanie,jak się mieszka i jacy... grocell Szukam wingmana do wspólnych wypadów na miasto (5) Poszukuję winga do wspólnych wyjść na Day Game, Night Game kilka razy w... AlexNotman
ROBOTNICZA SPÓŁDZIELNIA MIESZKANIOWA (1) Witam, czy spółdzielnia ma jakieś palny montowania podzielników na grzejniki... Nowyy zaopiekuę się dzieckiem (1) Zaopiekuję się dzieckiem u siebie w domu,posiadam wieloletnie doświadczenie. Anna Nowy fryzjer na Kminkowej (8) Mamy na osiedlu fajny salonik byliśmy,polecam. Mieszkanka Poszukuje garażu do wynajecia (1) Może ktoś coś słyszał lub chce wynająć garaż lub miejsce w hali garażowej na... Agaj Ccig ide na rozmowe gd.wrzeszcz (1) Witam was ide na rozmowe do firmy neputn ccig jak myslicie czy. Ta praca jest... Jaaaaa Polnord - BRAMA SOPOCKA - reklamacje (5) Do momentu zakupu wszystko oczywiście jest poprawnie. Natomiast gdy w... KamilH Co zrobic z pitem od " oszusta " (14) Dostalem PIT-11 od bylego pracodawcy , wykazal , ze zarobiłem 3400 zl w 2017... tomek Czym się kierować przy wyborze mebli na zamówienie do kuchni (4) Zacząłem się rozglądać na lokalnym rynku za wykonawcami dobrych mebli do... Krzysztof Syf... brud... ubóstwo w 30 stce. (1) Do tego demolka na klatce... w windzie uszkodzona lampka led (ktoś próbował... Martyna z Komedy 30 Urządzamy się! (14) W 32 winda działa! Hurraaa! Martyna z Komedy 30 alba komunijna dla chlopca (1) szukam alby komunijnej dla chlopca na 146r. slyszal ktos albo wie kto chce... Monisia84 Przy wiosennych porządkach w ogródkach uważajcie na jeże! (1) Dzisiaj w południe w poprzek wewnętrznej ulicy Dragana wędrował jeż.Chyba... assia przedszkole OSOWA - polećcie!!! (43) witam :) mam prośbę - od września chciałabym oddać dziecko do przedszkola w... Kredka Nowa droga? (3) Witam, czy w miejscu pomiędzy ulicami Marcową i Węsierską (szeroki pas łąk)... aa jak się mieszka na Dąbrowie? Oliwkowa i okolice (3) Pytanie jak w nagłówku. Wyprowadzamy się z Karwin i kupujemy mieszkanie na... ts kto wie? (1) czy ktoś wie co będzie w tym nowym budynku na bajki 2?jakis sklep czy cos... violek Nowe delikatesy (4) Co powstaje w miejscu delikatesów Lavaro??