poszukuję żłobka- Kiełpino Górne, Kokoszki (2) Poszukuję żłobka dla dziecka w wieku 12m-cy. Najlepiej w okolicy Otomińskiej... Kasia Kiedy otwarcie nowej biedronki na Opata Hackiego??? (4) Może ktoś wie kiedy będzie otwarcie tej biedronki. Ania Villa Adept (9) Willa powstaje w atrakcyjnej pod względem komunikacyjnym lokalizacji. Ulicą... trojmiasto.pl
Intuo Stara Oliwa (2) Czy ktoś z forumowiczów jest zaniepokojony budową dewelopera Intuo przy... Elena Potrzebny Stolarz aluminiowy (4) Witam Poszukuje stolarza aluminiowego. Czy ktoś ma jakieś kontakt, z... Ew Badania BHP Myga/Karczewski vita-med (6) Prokuratura Okręgowa wyjaśni czy przeprowadzają BHP ze wszystkimi lekarzami,... Sprawiedliwy Miejsce dla motocykla (1) Poszukuję do wynajęcia miejsca do parkowania dla motocykla w rejonie ul.... dobry hydraulik gdańsk (5) Hej, czy możecie mi coś polecić ? MoniczkaMoniczka Zaginiona tablica rejestracyjna (4) W okolicach ul. Chlopskiej 22-24, moze ktos znalazl? Prośba o pomoc (3) Proszę o pomoc osoby, które mają swoich bliskich w domach starców. Proszę o... Adam Blogoslawienstwo dla ciezarnych-Matemblewo (16) Polecam wszystkim przyszlym mamom pojechac chociaz raz w czasie ciazy do... kazimiera Odwołanie Prezesów Spółdzielni na Chełmie (10) Dzisiaj usłyszałam rozmowę osób o odwołaniu prezesów ze SP Chełm, czy to... Rossa Pediatra u Źródła Marii, Gdynia Karwiny (20) Którego pediatrę w w/w przychodni polecacie do opieki nad malutkim... gapka Szukamy niani (1) Szukamy niani do 6 miesięcznego dziecka na 4-5 godzin dziennie. Milena zamiana miejsca w żłobku Żagielek na Nutkę (2) Ze względów organizacyjnych/mieszkaniowych zamienię miejsce w żłobku Żagielek... MM Sp 43 proszę o opinie o szkole (4) Witam,planuję wyslac do tej szkoly do 1 klasy synka,proszę o opinie czy jest... Aga PSM I st. Gdańsk-Orunia (1) Zapraszam do obejrzenia krótkiego filmu o szkole muzycznej, która mieści się... Seat Alhambra GA 4760Y (1) Oto szanowny pan z powyższego auta powinien prawo jazdy zdawać ponownie. Nie... Zniesmaczony szukam pracy /może być za jedzenie/ (81) Mam 60lat, wyższe wykształcenie, b.dobra znajomość j.angielskiego, dobra... Tlob Wypożyczalnia maszyn i urządzeń (5) czy możecie polecić jakąś normalną wypożyczalnię maszyn w Trójmieście?... Sebastian