komunikacja Wisłoujście (Westerplatte) - Nowy Port (1) Tunel pod Martwą Wisłą miał łączyć dzielnice miasta, a tak naprawdę... jar6262 Internet- Orange (4) Witam, czy ktos z mieszkancow/ waszych znajomych posiada w porcie internet... Grzegorz Szukam mieszkania do wynajęcia (1) Witam. Jestem zainteresowana wynajęciem mieszkania 2 pokoje lub 1 plus... Ola
w sprawie plaży na Stogach (1) prosz ę wystawić listy do podpisów w sprawie plaży w sklepach będzie więcej... Poszukuje kogoś kto wymieni płot i dokończy kostke brukową. (2) Witam, Poszukuje kogoś do wymiany płotu w ogrodzie oraz dokończenie kostki... Karolina Linie wysokiego napięcia przy Krauzego (4) Czy ktoś wie czy Energa będzie chować linie z dwóch słupów o mocy 440 kV przy... Ania Przestrzegam przed auto-onderdelen2 (1) Zakupilem u pana z alegro auto-onderdelen2 pare rzeczy do samochodu miedzy... Rav4 hydraulik (1) Witam, czy ktos zna dobrego hydraulika na wiczlinie? Ania Roboty za Tesco (3) Ktoś wie co robią za Tesco? Od jakiegoś czasu pracują tam koparki itp. Jakaś... Chełmianka znęcanie (2) Pracowałem w tym sklepie, właściciel znęcał się psychicznie nad wszystkimi... Mike CRISTAL WRZESZCZ- POSZUKIWANI BYLI BYWALCY I PRACOWNICY (3) Witam! W ramach projektu dotyczącego tożsamości Wrzeszcza poszukuję osób... Nawojka Brak wody na chełmie - osiedle pogodne (1) Ktoś coś wie ? Wojtek pogodny Bezpłatne zajęcia dla dzieci Gdańsk (3) Klub Malucha „Dziecinada” Serdecznie zaprasza dzieci od 6 miesiąca do 3... Dziecinada kuracjuszka (5) ja rozpoczynam też od 12.04.2018 ŻŁOBEK TABALUGA (14) witam, czy ktoś coś wie co teraz się tam dzieje? moja mała ma 10m musze... po_sa budowa na przeciwko Biedronki (3) Cz ktoś wie co buduje się na przeciwko Biedronki koło ogródków dzialkowych... julia sklep Merkus Fikakowo (2) Przepuszczalnie mówiac,sami siebie pograrzające kobiety,niszczą siebie w... abecadlo Poznam Kumpla znajomych moze uda sie stworzyc paczke :) (2) Od niedawna jestem w Gdansku na stale, mam 32l i szukam kumpla/kumpli a moze... PG32GD Transport miejski - Osowa (4) Mam pytanie do mieszkancow dzielnicy Osowa. Jak w praktyce funkcjonuje... XY SPRZEDAM trampki puma (3) Sprzedam nowe trampki puma za 60 zl. Kontakt magda1b@wp.pl Magda