super miejsce (1) Polecam wszystkim to miejsce. Najlepiej zadbany ośrodek narciarski w Polsce... Janusz Super (1) Z całą rodziną dosyć często jeździmy na narty do Trzepowa. Bardzo nam się tam... Agata Anna - opinia (1) Stok przygotowany bardzo słabo. Obsługa poniżej krytyki, orczyk ciągnął... Anna
Za dużo płaskiego (2) Przygotowanie ośrodka - generalnie ok. Tyle że tam jest płasko, a dokładniej:... kkt katastrofa (1) Niestety w Trzepowie byłam pierwszy i ostatni raz.Przezyłam chwile grozy przy... xxx Elegancko (1) Miejsce dobre do jazdy dla ludzi lubiących adrenalinę (stok jest bardzo... pierzu jest super (1) bardzo miła i profesjonalna obsługa w wypożyczalni dająca gwarancję... częsta bywalczyni Trzepowo mało bezieczne (1) Byliśmy z pięcioletnim dzieckiem na zjeżdżalni na oponach na dłuższym torze.... Piotr Trzepowo 14.02.2013 (1) Spędziliśmy na stoczku około 4 godzin. W tym czasie jeden orczyk przez chwilę... Kasia ;/ (1) Ogólnie dobrze ale mogli by zainwestować w sprzęt dla zaawansowanych i więcej... ;* .. (1) Wczoraj ukradli mi tam kijki do nart! Stały sobie z nartami w stojaku przy... zniesmaczony Polecam :) (1) W szczególności rano w tygodniu, całe 2 stoki na wyłączność:) Nawet z... mich kolejki do wypożyczalni potrafią wystraszyć (1) szkoda, że wyciąg z dętkami jest nieczynny ink