jak w temacie, może coś polecicie? chce jechać na tydzień odpoczynku gdzieś niedaleko zanim urodzę:) planuję wyjazd w lipcu, rok temu byłam w Borzechowie.
Re: Ośrodek wypoczynkowy na Kaszubach - drewniane domki, gdzie jechać?
Alis
(9 lat temu)
My jedziemy do Szarloty. Fajnie jest jeszcze u Stolema w Ostrzycach, tam byliśmy w zeszłym roku. Na Półwysep Lipa rezerwować trzeba chyba na początku roku.
~enemi
(9 lat temu)
Polecam Adler, miejscowość Zgorzałe: fajny pomost, jedzenie pyszne, plac zabaw, super jacuzzi i masaże. Lub ośrodek Kaszubski Bór w Sominach: wielki grill, sprzęty wodne, plaża, przejażdżka bryczką, jazda konna, na kucykach.
Kjopa3
(9 lat temu)
Stokrota na półwyspie lipa mój szwagier ma swój domek na ośrodku. Już im się trochę znudziło i wynajmują w lato. W sumie nie jest to domek tylko holenderka. Ma salon, pokój z łóżkiem piętrowym i pokój z łóżkiem małżeńskim z szafą, toaleta i prysznic no i kuchnia. Ogrodzone a holenderka miała jeszcze tarasik przy wejściu i mieli chuśtawkę. Widok na jeziorko bo to za plażą na górce. Jak będziesz zainteresowana to zapytał czy w tym roku wynajmują.
~inka
(9 lat temu)
Fajnie jest w ow. Szarlota ale zakwaterowanie konieczni w hotelu bo w domkach są bardzo słabe warunki. Sam ośrodek jest super, na bardzo dużej powierzchni, idealny na odpoczynek.
Fajną plażę nad jeziorem ma natomiast ow Dorota w Łapinie. Wysypana szeroka piaszczysta plaża, czyste jeziorko ogólnie bardzo fajnie
Parę tyg dzwoniłam do ośrodków na Kaszubach to nigdzie nie było miejsc .Jedynie jakieś pojedyncze dni.Mozna spróbować do ośrodka Portus w Gołuniu tam jest dużo domków możne trafi się wolny .Miejsce tez fajne spokojne w bo my od lat jeździmy tak w pobliżu na domek.Dziemiany są rewelacyjne my tam fartem się dostaliśmy nie do drewnianych domków ale do dużego domu siostry Pani Wioletty i było tam super .
Portus omijać lepiej szerokim łukiem ,byłam tam w zeszłym roku . Domki brudne zagrzybiale śmierdzi zdechlizna . Świetlica dla dzieci porażka w niej również pełno pleśni i grzybu w momencie gdy pada deszcz jest cała zalana , pozarym nic tam nie działa. Posiłki podawane w brudnych naczyniach nie polecam nikomu . Polecam za to ośrodek largo w borsku domki schludne czyste , pełno atrakcji dla dzieci , jedzenie pyszne obsługa przesympatyczna