Ostmedic

Rehabilitacja

Gdańsk, Jaśkowa Dolina 105

Ostmedic - polecam! (1) Bardzo polecam. Profesjonalna ,konkretna pomoc .Ból kręgosłupa minął już po... Pat Ciąża! (1) Ból pleców w 7 miesiącu ciąży uniemożliwił mi normalne funkcjonowanie. Masaż... Basia Maria Skoroszewska - opinia (1) Pan J,Jaśkowski jest świetnym specjalistą w zakresie osteopatii. Z dużym... Maria Skoroszewska
Gorąco polecam!!! (1) Przez kilka tygodni miałam problem z kręgosłupem. W najgorszych momentach nie... A. Gliwa Polecam (1) Miałem do czynienia z wieloma lekarzami i rehabilitantami. Niestety w dużej... Rafał T. Prawdziwy Specjalista (1) Pan Jaśkowski jest prawdziwym specjalistą, doskonale wie, co i jak zrobić,... Ada Pieniążek Polecam (1) Pan Jaśkowski bardzo pomógł mi na mój pierwszy poważny ból kręgosłupa,... Sylvia Bardzo polecam, Zapobieganie dolegliwościom nawet już w czasie 3 tygodni od pierwszej wizyty (1) W bardzo krótkim czasie od pierwszej rehabilitacji znaczna poprawa ruchu i... Anna Jalena Z czystym sumieniem POLECAM wszystkim (1) Córka (15 lat), z powodu bólu w kolanie, od dwóch lat wędrowała po... Ania i Ala Rewelacyjny rehabilitant (1) Pan Jaśkowski jest naprawdę godnym polecenia rehabilitantem. Zaangażowany,... Arek Polecam (1) Jestem pracownikiem fizycznym. Od 2 lat cierpię na mniejsze czasami większe... Daniel Dziękujemy bardzo!!! (1) Pan Jaśkowski od lipca 2010 roku współpracuje z Gdańskim Stowarzyszeniem... Lechosław Witkowski Bardzo polecam (1) Rozbolał mnie kręgosłup tak, że nie mogłem siedzieć, stać ani leżeć. Do tego... Jacek Goraco polecam!!! (1) Od lat cierpiałam na bóle kręgosłupa. Byłam u wielu rehabilitantów, którzy... J. S.