Polecam ! (1) Firma nie jest najtańsza w trójmieście ale ich fachowość, terminowość, sprzęt... Ala Bardzo dziękuje i polecam (1) Panowie bardzo serdecznie dziękuje za pomoc. Jednocześnie ze swojej strony... Ola zadowolona klientka (1) Polecam firmę rzetelne podejście do swojej pracy. Panowie osuszający moje... Julia kłos
Osuszanie domu (1) Dziękujemy za skuteczne osuszenie 2- poziomowego mieszkania, które zostało... Justyna i Krzysztof Pomiary wilgotności (1) Skorzystałam z usługi pomiarów wilgotności w związku z zakupem mieszkania.... Martyna solidna firma Dry Pol (1) Dwa razy korzystałam z usług firmy Dry- Pol , polecam wszystkim , kto bedzie... Maria Osuszanie Stogi (1) Bardzo rzetelna obsługa. Pan Wojciech skrupulatnie ocenił sytuację, bardzo... Kamil Osuszacz (1) Osuszacze Kupiłam osuszacz od tej firmy. Bardzo mili fachowcy doradzili mi... Bronis lawa Zadowolona Klientka (1) Panowie z tej firmy to profesjonaliści. Zrobili dokładne pomiary i... Alina Godna firma (1) Jest jedną z niewielu firm których usługi mogę polecić. Wiedzą co robią, jak... Bartosz Rewelacja!!! (1) Bez cienia zastanowienia mozemy polecić firmę Mador, sprawnie,... Leszek i Karolina Z czystym sumieniem polecam. (1) Korzystałem z usług tej firmy po zalaniu mieszkania w Oliwie. Jestem... Radosław Raszkiewicz Polecam (1) Polecam firmę wszystkim potrzebującym usług osuszania. Panowie z tej firmy... Kamil Piotr - opinia (1) Zdecydowanie polecam firmę osuszającą Mador. Znają się na swojej pracy i... Piotr Pełen profesjonalizm (1) Bardzo profesjonalna firma, używają profesjonalnych maszyn oraz narzędzi.... Maciej Zdecydowanie polecam (1) Zdecydowanie polecam współpracę z firmą Mador. Korzystaliśmy z ich usług nie... Marta remont (1) Pan Krzysztof posiada bardzo dużą wiedzę, pomógł nam wybrać najlepszą... trener POLECAMY (1) Jako Lider w osuszaniu budynków polecamy Pana Kazimierza jako godnego... Anna Leszczyńska Dry-Pol s.c. Pierwsze wrażenie - tragedia (1) Dwukrotnie umawiałem się z pracownikami firmy. Dwukrotnie obiecano mi że ktoś... Maciej Szulc