Profesjonalna firma (1) Bardzo dobrze wykonane prace, jestem bardzo zadowolony. Polecam koziołek Bardzo dobra firma (1) Miałam bardzo mocno zalane mieszkanie, i tylko panowie z tej właśnie firmy... SPQR pełen profesjonalizm (1) Panowie z Drypol okazali się bardzo profesjonalnymi specjalistami, w pełni... Sylwia
Rewelacja (1) Zadzwoniłem, wytłumaczyłem co się stało, rozmowa konkretna i na temat, szybki... Michał Kopyczyński Drypol (1) Jestem pod duzym wrazeniem fachowosci , solidnosci oraz punktualnosci... if Fachowa firma (1) Rzetelna firma polecam, świetny kontakt, świetne wykonanie, przystępna cena. Gdynianka Polecam - bardzo dobra firma (1) Znakomita firma. Doskonale wykwalifikowana kadra, znakomity sprzęt, nawet... Jacek Kubiak Firma na 102 (1) Dzięki znajomym udało się skorzystać ze sprzętu osuszającego. Firma pomogła... Marta Z. Gdynia Odgrzybianie i termowizja (1) Panowie za pomocą kamery termowizyjnej odkryli dlaczego mam na ścianie... Gość Osuszanie mieszkania (1) Polecam w 100%. Zalanie podposadzkowe w mieszkaniu, Panowie doskonale sobie... M Potwierdzam pozytywne opinie (1) Jestem bardzo mile zaskoczony - wszystkie opinie o firmie okazały się trafne.... Daniel S. osuszanie po zalaniu (1) Profesjonalizm; wiedza, doświadczenie. Zalany garaż okazał się okazał się... ALina dobra robota (1) Usługa osuszania została wykonana bez zarzutu. Dobra współpraca. R.Z. Lokalizacja i osuszanie łazienki (1) Bardzo dokładnie zlokalizowali miejsce z którego wylewała się woda, dzięki... Marta Borowska Osuszanie podlogi w piwnicy budynku wolnostojacego (1) Bardzo sprawny, terminowy i profesjonalny serwis. Ramon Polecam (1) Świetni fachowcy w swojej dziedzinie. Konkretna rozmowa, jasno określone... Maciek K. Bardzo profesjonalna i szybka usługa (1) W 100% mogę polecić firmę Pro Dry. Bardzo profesjonalne podejście do tematu,... Tomasz N Super firma (1) Doskonałe podejście do klienta, po ostatniej powodzi i wizycie kilku... Michu Świetni profesjonaliści + bardzo dobre podejście do Klienta (1) Polecam Panów z Pro-Dry. U nas sytuacja była bardzo trudna, bo wycieki były... Maciej Łaga Osuszacz (1) Miły kontakt, urządzenie zgodne z opisem. Ekspresowa wysyłka. Godne polecenia. Piotr