Rewelacyjna komunikacja (1) Rewelacyjna komunikacja z pracownikami firmy, prace i wizyty wykonywane na... Adam N. zadowolona klientka (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości usługi. Dokumentacja wykonana do... KL. Polecam (1) Pełen profesjonalizm, zaangażowanie i skuteczność. Katarzyna
Rozwiązują problemy niedorozwiązania (1) Wszystko ok, fachowo i rzeczowo, opłata za usługę w przystępnej cenie.... mazgaj Świetna firma (1) Doskonały kontakt z klientem, rewelacyjnie wykonane prace, pełna pomoc i... DR Zadowolony klient (1) Polecam Pana Wojtka - fachowiec 100%. Wnikliwa diagnoza, a dopiero później... elcrack Osuszanie (1) Generalnie jestem bardzo zadowolony . Dobra komunikacja ze strony firmy i... Darek Bardzo dobra firma (1) Usługa wykonana bardzo dobrze i starannie. Zalało mi praktycznie całe... Kamila K. Wysoki profesjonalizm (1) Dziękuję za szybką i sprawną usługę osuszania mieszkania. Jestem bardzo... Aneta Jeśli potrzebne osuszanie to tylko od Pro-dry (1) Bardzo dobra firma, przez cały czas trwania prac nie było żadnych kłopotów,... Marek S. Profesjonaliści, godni polecenia (1) Mieliśmy zalane 3/4 mieszkania przez nieszczelną kanalizację- firma Pro-Dry... Paulina S. Godna polecenia firma (1) Firma która spełniła wszystkie moje oczekiwania, od finansowych po jakość... Dominik Poleca (1) Miałem zalane całe mieszkanie, firma poradziła sobie doskonale z osuszeniem,... Marek K. Rewelacyjna firma (1) Jestem bardzo zadowolona i bede polecala innym. Firma rewelacyjna, sprzęt... Domi fekalia (1) Firma godna polecenia, Panowie mili i uprzejmi. Jakość usług - na wysokim... Marta Profesjonalizm, elastyczność i skuteczność w osuszaniu zalanego mieszkania! (1) Wszystkim, którzy potrzebują skutecznego osuszenia mieszkania czy domu mogę z... mk osuszanie domu po zalaniu (1) Firma Pro-Dry zajmowała się w naszym domu osuszaniem ścian i podłóg po bardzo... Aleksandra Restauracja Zacisze (1) Bardzo dziękujemy firmie PRO-DRY za fachowość i rzetelność. Bardzo jesteśmy... Restauracja Zacisze Polecam. (1) Sprawnie, czysto i bez problemów. Rzetelni, normalni i uczciwi ludzie, co... Karolina H. Osuszenie wilgoci pod posadzą w mieszkaniu (1) Pełen profesjonalizm, świetny nowy sprzęt, bardzo dobrze wykonana i... Michał