Pro-Dry Osuszanie po zalaniu, Gdańsk (1) Korzystałem z usług firmy Pro-Dry w związku z zalaniem mojego mieszkania w... Rafał S. Szybko, skutecznie, tanio (1) Osuszanie zostało przeprowadzone bardzo sprawnie, i co najważniejsze... Teresa R. Usługa osuszania po awarii ogrzewania podłogowego (1) Po wystąpieniu awarii c. o. i zalaniu izolacji podposadzkowej w budynku... Bogdan Tul
Rewelacja (1) Polecam wszystkim którzy maja problem z namoczonymi scianami. Bardzo... H.K. Polecam (1) Fajna rzetelna firma, prace wykonane szybko i sprawnie. Ela Polecam (1) Bardzo profesjonalna firma. Szybko, sprawnie, czysto. Najpierw były oględziny... M.Laz Super firma. (1) Goraco polecam, prace wykonane ze szczególna starannascia, urzadzenia czyste... Daria Gdynia pełen profesjonalizm (1) Dziękuję za szybką i sprawną usługę osuszania mieszkania. gGoraco polecam... Pauula Gorąco polecam. Profesjonaliści (1) Profesjonaliści w każdym calu Joanna OK (1) Usługa wykonana na najwyższym poziome. Komunikacja, jakość, terminowość,... Mich.Sob polecam (1) Lokalizacja wycieku wody trafiona w 100%, osuszanie zalanego mieszkania... Mario Zalanie (1) Firma godna polecenia. Przygotowali pełną dokumentacje pod ubezpieczyciela.... Adam Szybkie osuszanie. (1) Osuszyłem szybko i bez problemu mokre tynki . Przy zbyt niskiej temperaturze... Krzysztof Jest OK. (1) Wykonana lokalizacja i osuszanie wykonane zostaly bardzo dobrze. Prace... Karol ze Swietojanskiej Firma godna polecenia. (1) Przedstawiona oferta przez firmę została wykonana w 100% tak jak to było... Magda Polecam. (1) Jedyna firma która znalazła przyczynę zamakania mojego mieszkania i... Sami Wynajem (1) Bardzo sprawna i terminowa usługa. Maria Dering Gorąco polecam. (1) Gorąco polecam, żadnych problemów z wykonanymi pracami, wszystko terminowo,... Dora świetna współpraca! (1) Bardzo profesjonalna obsługa już od pierwszego spotkania. Dostosowuje się do... Kłosek Nieszczęście - Szczęście (1) Nieszczęście - 7m3 wody wlały się w dwie kondygnacje mojego domu. Szczęście -... Mira K.