Paulina - opinia (1) Profesjonalna i rzetelna firma, którą naprawdę warto polecić! Usługa wykonana... Paulina Kasia - opinia (1) Super, jestem bardzo zadowolona. Panowie byli bardzo szybcy, konkretni i... Kasia Jacek - opinia (1) Usługa zrobiona w porządny sposób. Szybko i sprawnie. Takich klientów życzę... Jacek
Klientka - opinia (1) Korzystaliśmy z usług Hydrokliniki, mają najlepszy sprzęt w mieście. Usterka... Klientka Piotr Mikulski - opinia (1) Bardzo promocji i kompetentni pracownicy firmy condensa gdańsk. Na szczególne... Piotr Mikulski Justyna - opinia (1) polecam firmę, rzetelna i profesjonalna Justyna Marzena - opinia (1) Bardzo rzetelne i profesjonalne podejście do tematu po zalaniu mojej... Marzena Tess - opinia (1) Wszystko zgodnie z planem ,jestem zadowolona Tess Dorota - opinia (1) Począwszy od kontaktu z Właścicielem Hydrokliniki, poprzez kontakt z... Dorota Joanna Mackiewicz - opinia (1) Pan Jędrzej wspanialy pracownik wszystko wykonane na czas fachowe podejscie... Joanna Mackiewicz Robert Gdynia - opinia (1) Nie wiedziałem, że takie usługi jak lokalizacja przecieków istnieją. Pan... Robert Gdynia Barbara - opinia (1) Pełen profesjonalizm :) gorąco polecam tę firmę :) Barbara Mateusz - opinia (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu jakim wykazuje się właściciel... Mateusz Mariusz K. - opinia (1) Życie mi uratowali, poprzednia ekipa chciała pół mieszkania pruć żeby znaleźć... Mariusz K. Marek - opinia (1) Widać że fachowcy, kolega mi ich polecił, bo też miał duży wyciek w... Marek Katarzyna K. - opinia (1) Profesjonalna firma, umawiają się na konkretny termin, lokalizacja wycieku... Katarzyna K. Kuba - opinia (1) Pierwszego dnia firma wykonała pomiary wilgotności materiałów po zalaniu... Kuba Anna - opinia (1) Po zlokalizowaniu wycieku, firma wzięła się za osuszanie ścian i stref... Anna Zadowolony klient - opinia (1) Kontakt i współpraca na najwyższym poziomie. Panowie wiedza co robią, bez... Zadowolony klient Beata B. - opinia (1) Miałam sposobność skorzystania z usług dwukrotnie w dość krótkim odstępie... Beata B.