Ola - opinia (1) Bardzo polecam firmę Pro Dry za fachowe doradztwo, terminowość i jakość... Ola Alicja b. - opinia (1) Pan Jędrzej jest prawdziwym profesjonalistą, świetne doradztwo i fachowa... Alicja b. Ewa_B - opinia (1) Miałam wilgoć w garażu, dwie firmy usuwały skutki i po większych opadach... Ewa_B
Marcin - opinia (1) Dobrze wykonana prace uszczelnienia izolacji poziomej fundamentów poprzez... Marcin Agnieszka - opinia (1) Osuszanie po zalaniu. Mam podwieszane sufity, więc do osuszenia był strop... Agnieszka Mikołaj Dreczka - opinia (1) Znalazłem firmę Mermar w internecie. Panowie przyjechali tego samego dnia na... Mikołaj Dreczka Darek - opinia (1) Bardzo dobra firma, bez problemu zlokalizowali miejsce awarii i potem... Darek Eliasz S. - opinia (1) Panowie bardzo profesjonalni i słowni. Montaż następnego dnia tak jak... Eliasz S. cashubian - opinia (1) Sprawdziłem jak zwykle na Trojmiasto.pl, mieli dobre opinie, umówiłem się na... cashubian cashubian - opinia (1) Sprawdziłem jak zwykle na Trojmiasto.pl, mieli dobre opinie, umówiłem się na... cashubian Karolina - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Panowie rzeczowo wytłumaczyli nam na czym... Karolina Krystyna P. - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam każdemu! Profesjonalizm, terminowość i... Krystyna P. Ewa Dylańska - opinia (1) Ewa Dylańska Polecam usługi osuszania pomieszczeń wykonane przez... Ewa Dylańska Polecam (1) Niskie ceny. Dobry kontakt. Fachowe doradztwo. Polecam Marek W. Profesjonaliści (1) Miałam zalanie przez rozszczelnienie w łazience. Znalazłam firmę Mermar w... Jola D. Profesjonaliści (1) Z usług firmy korzystałem dwukrotnie. Za każdym razem, elastyczne podejście... Marek Warto (1) Warto skorzystać z usług tej firmy, ubezpieczalnia bez zbędnych pytań oddała... Miki K. usługa osuszania (1) profesjonalnie, szybko i tanio Maciej Firma godna zaufania (1) Szybko, sprawnie, profesjonalnie, czysto i bez problemowo. Warta zwróciła... David W. Polecam (1) Nie wiem co napisać, potwierdzam wszystkie pozytywne komentarze. Nie moglem... Jan Z.