Oszukani przez miasto

Witam wszystkich,
szukam ludzi , którzy tak jak ja kupili mieszkanie od dewelopera i dopiero w chwili zasiedlania dowiedzieli się , że deweloper sprzedał w waszym bloku mieszkania miastu. Czy tak jak my borykacie się z uciążliwymi lokatorami? My mamy już dość i uważamy , że czas najwyższy zacząć o tym mówić głośno. Od razu chciałam zaznaczyć , że wśród tych osób są ludzie strasznie sympatyczni, niestety nie brakuje też takich którzy skutecznie uprzykrzają nam życie. Jeśli macie taki problem piszcie o tym . Razem możemy zdziałać więcej!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: oszukani przez miasto

To chyba nieuprzedzeni przez dewelopera? Poza tym, czy deweloper musi uprzedzać, komu sprzedaje mieszkania? Trzeba było się dopytać, albo kupować mieszkanie w apartamentowcu za 10 tys/m. I uwierz, ludzie, którzy kupują sami mieszkanie, też potrafią być mega uciążliwi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: oszukani przez miasto

Deweloper to jedno, ale miasto , które przydziela lokale komunalne powinno brać odpowiedzialność za to jakich lokatorów sprowadza nam na głowę. My uczciwie pracujemy, płacimy rachunki, czujemy się oszukani, że na co dzień musimy zmagać się z takimi problemami. Na forum roi się od wpisów ludzi takich jak ja . Dlaczego jakiś urzędnik zrobił nam taki prezent?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Wiśniowa Aleja (41 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...

Zamojska Vita (3 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...

Muza musi grać. (2392 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....