Super! (1) Pan Mirek z Bios zajął się szerszeniami u mnie na strychu, cała operacja mimo... Kinga Bez zarzutu (1) Firma Bios dała się poznać jako uczciwa, rzetelna i skuteczna w zwalczaniu... Kasia Te Karaluchy trwale usunięte! (1) Pan Mirek z Bios.Pełen profesjonalizm i wysoka kultura osobista. Usługa... Basia
Pluskwy zginęły (1) Problem został całkowicie załatwiony. Bardzo szybko i skutecznie oraz co... Tomasz OKEJ (1) Bardzo polecam usługi Pana Mirka z firmy BIOS. Fachowiec w każdym calu. lolo Bardz dobrze (1) Znalazłam BIOS na internecie, skorzystałam w ciemno, ale efekt super, pluskwy... Julia Krz. Super (1) Firmę Bios polecił mi znajomy który korzystał z ich usług. W moim przypadku... Rafał B Profesjonalizm! (1) Profesjonalnie i skutecznie wykonana usługa,unicestwienia karaluchów.... Krzysztof J POLECAM! (1) POLECAM! Szybko i skutecznie zlikwidowali u mnie pluskwy. Po długiej rozmowie... kamol91 Rybiki w mieszkaniu. Polecam ! (1) Szczerze polecam za 100% skuteczności i pełny profesjonalizm . Fachowiec z... Dorota N Super fachowiec - pluskwy bez szans! (1) Zwalczenie pluskwy moim mieszkaniu to prawdziwy popis fachowości Pana Mirka z... Zbigniew Insektpol - Dezynfekcja, dezynsekcja, deratyzacja, ozonowanie, fumigacja (1) Insektpol - zajmujemy się zwalczaniem szkodników w drewnie, likwidacją mysz,... michas89 Polecam (1) Do skorzystania z usług tej firmy skłoniła mnie bardzo przystepna cena ich... magicb12 Polecam dezynfekcja i deratyzacja (1) Dezynfekcja przebiegła pomyślnie i dzięki tej firmie pozbyłam się uciążliwego... AgnieszkaS. Dezynfekcja, deratyzacja (1) Jesli chodzi o zwalczanie pluskiew POLECAM!!! Pan potraktowałwszystko... Rafal problem z mrówkami się skończył raz na zawsze (1) Miałam problem z mrówkami, ciągle wchodziły mi do domu, stosowałam rożne... Magda Kowalczyk zaufanie do rzetelnej firmy - od lat (1) Polecam firmę BIOS Mirosław Poznański. Od lat dzięki ich pomocy udaje nam się... Monika Polecam usługi tej firmy (1) Polecam usługi tej firmy Długo szukałam firmy, która pomoże mi zlikwidować... Wisia rewelacja (1) witam usługi tej firmy są perfekcyjne, polecam dla wszystkim osób, które... marla2214 Mrówki (1) Miałam bardzo duży problem z mrówkami które wchodziły mi do kuchni,... Karolina