Karolina - opinia (1) Odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku. Pan rzeczowy i obeznany w... Karolina Niezadowolony klient - opinia (2) Ja Pana z Bios nie polecam cała usługa trwała 10 min koszt 450zł Pan nie... Niezadowolony klient Usunięcie karaluchów za pomocą żelu (1) Mieliśmy w bloku problem z inwazją karaluchów. Na szczęście sąsiedzi zgodzili... Bolesław Borkowski
Pluskwy w domku jednorodzinnym (1) Zawsze myślałam, że pluskwy dotyczą tylko brudnych i zaniedbanych mieszkań.... Laura Stawińska Skuteczne pozbycie się kleszczy i much w ogrodzie (1) Korzystaliśmy już kiedyś z usług tej firmy, z bardzo dobrym efektem, dlatego... Barbara Pozbycie sie komarów na działce (1) Co roku mieliśmy ten sam problem w ogrodzie : uciążliwe chmary komarów.... Magda Wójcik Profesjonalna likwidacja pluskiew (1) Bardzo szybko pozbyli się obrzydliwych pluskiew z nieużywanego długo... Alina Mróz SKUTECZNA LIKWIDACJA PLUSKWY (2) Pluskwy w domu, jak wiadomo trochę wstydliwy problem. My również początkowo... Dorota Argus Likwidacja moli spożywczych (1) Dzięki skuteczności firmy Bios pozbyłam się uporczywych moli spożywczych,... Mirabella Majewska Trwałe pozbycie sie pluskiew (1) Kiedy po zamieszkaniu w nowowynajętym mieszkaniu okazało się, że żyją w nim... Aleksandra Lewandowska Usunięcie pluskiew z mieszkania (1) Kiedy tylko odkryliśmy pierwsze ślady niechcianych lokatorów w naszym... Dawid Swoboda Skuteczne zwalczanie moli spożywczych (1) Miałam spory problem z atakiem moli spożywczych w mojej kuchni. Nie mam... Daria Topolska Zwalczanie prusaków żelem (1) Kiedy w naszym domu pojawiły się prusaki byłam po prostu załamana. Kompletnie... Martyna Dudek Super (1) Niedawno skorzystałam z ich usług. Wykonali bardzo dobrze swoją pracę i... Aga Opinia po roku. (1) Miałem problem z mrówkami faraonkami. Były w kuchni i w łazience. Próbowałem... Arek :) (1) Pan Mirek, pracę wykonał dokładnie, profesjonalnie i co najważniejsze... Anika Bez zarzutu (1) Mieliśmy problem z prusakami. Dzięki Panu Mirkowi z Bios, udało się je... misiek69 Z przyjemnością polecam (1) Z przyjemnością polecam firmę BIOS. Bardzo dobrze zajęli się usunięciem... Elżbieta Ż Wszystko tak jak powinno być (1) Szybko, sprawnie, skutecznie. Przed dezynsekcją dostaliśmy niezbędne rady,... Angela Wszystko tak jak powinno być (1) Szybko, sprawnie, skutecznie. Przed dezynsekcją dostaliśmy niezbędne rady,... Angela