Koszmarne mrowki (1) W mieszkaniu mialam pelno mrowek i mimo ze kuchnia elegancko posprzatana one... Marzena Problem z mrówkami (1) Miałam nawracający problem z mrówkami w swoim domu,. Nie mogłam się ich... Ewelina T Bardzo polecam:-)))))) (1) Bardzo polecam tą firmę dzięki nim pozbyłam się uciążliwych mrówek z... Magda
Bardzo pozytywna opinia o tej firmie (1) Bardzo polecam firmę BIOS. Dzięki niej poradziłem sobie z upierdliwym... PawelP Polecam serdecznie, dzięki Wam zwalczyliśmy mrówki. (1) Polecam, polecam i jeszcze raz polecam, dzięki Wam pozbyliśmy się mrówek i... Małgorzata Rutkowska Polecam (1) Dzięki wam wreszcie uwolnilismy się od mrówek. Były one już nie do... Ania j pełen profesjonalizm (1) Z całą pewnością polecam tę firmę.W kilka chwil pozbyliśmy się niechcianych... Marta Wagner polecam naprawde warto !!!!!!!!!! (1) Polecam z całą pewnością tę firmę. Bardzo skuteczne niszczenie szerszeni.... amanda Bardzo skuteczna! (1) Polecam z całą pewnością tę firmę. Bardzo skuteczne niszczenie szerszeni.... Nina skuteczność (1) To bardzo skuteczna firma, szybka i profesjonalna usługa. Polecam każdemu kto... kruszyna127 Bros ! (1) Z tą firmą spotkałam się wiele lat temu mieszkając w kilku piętrowym bloku... Siwa Pełen profesjonalizm (1) Z czystym sumieniem i gorąco polecam firmę BIOS. Miałam problem z pluskwami a... MMM Pluskwy zlikwidowane! Szerszenie w ogrodzie również! (1) W ubiegłym roku zagnieździły się szerszenie w moim ogrodzie! Przyjechał Pan... Ania świetna skuteczność (1) Polecam firmę z całą odpowiedzialnością. Pluskwy zostały unicestwione.... magda Likwidacja pluskiew w mieszkaniu (1) Usługa została przeprowadzona bardzo sprawnie, a co najważniejsze skutecznie.... Andrzej Kulik pluskwy w mieszkaniu (1) Doradzona metoda trójfazowa sprawdziła się w 100%. Jestem zadowolona, polecam... MW SZybko i skutecznie zlikwidowali pluskwy! (1) Męczyłem się z likwidacją pluskwy w moim mieszkaniu, najpierw samodzielnie a... A.Z. Problem z pluskwami (1) Metoda 3-fazowa sprawdziła się w 100 % , usługa wykonana profesjonalnie,... BCKB Mole 100% skuteczności! POLECAM! (1) Kilka miesięcy "samodzielnie walczyłem" z molami, różnymi preparatami,... Gdańszczanin ROBALE BEZ SZANS! (1) Firma godina polecenia! Szybko i skutecznie uwolnili mieszkanie od prusakow,... Marcin