Klaudia - ocena (1) Głowa Patrycji pełna pomysłów. Bardzo pomagała mi na sesji, dawała wskazówki,... Klaudia Aneta - ocena (1) świetny reportaż z wieczoru panieńskiego - polecam każdemu niezdecydowanemu ! Aneta Martyna - ocena (1) Polecam z całego serca! Super podejście, luźna atmosfera, a zdjęcia... Martyna
Asia - ocena (1) Nasza pierwsza sesja w studiu a efekty cudowne :) Patrycja przeprowadziła nas... Asia Paulina K. - ocena (1) Pełen profesjonalizm od początku do końca, miła atmosfera podczas sesji,... Paulina K. Kornelia - ocena (1) Miła atmosfera, profesjonalne podejście - nic dodać, nic ująć :). Kornelia Teresa - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z sesji brzuszkowej. Fotograf bardzo pomocna przy... Teresa Amanda - ocena (1) Polecam Patrycję, świetny kontakt i szybka realizacja :) Amanda Katarzyna - opinia (1) Wspaniała kobieta doradziła i podpowiedziała Sesja w doskonałej luźnej... Katarzyna Tatiana - opinia (1) Sesja roczkowa u Patrycji wyszła genialnie. Scenka z kwiatami i wanienka była... Tatiana Anna L - opinia (1) Świetna atmosfera sesji brzuszkowej, pełen profesjonalizm, bardzo sympatyczna... Anna L Katarzyna - opinia (1) Patrycja to prawdziwa mistrzyni w swoim fachu! Sesja wizerunkowa z nią była... Katarzyna Marlena - opinia (1) Jestem po sesji brzuszkowej. Wszystko super, jesteśmy zadowoleni Marlena Kamila - opinia (1) Jako osoba nie lubiąca siebie na zdjęciach i kompletnie nie mająca nic... Kamila Justyna - opinia (1) Skorzystaliśmy z pakietu brzuszek + maluszek i wiem,że lepiej nie mogliśmy... Justyna Marta - opinia (1) Gorąco polecam Patrycję. Sesja brzuszkowa jaką dla mnie zrobiła pozwoliła mi... Marta Karolina - opinia (1) To była moja pierwsza sesja w życiu i ogromnie się cieszę, że trafiłam... Karolina Paulina Pichiewicz - opinia (1) Cudowna atmosfera sesji, pełen profesjonalizm, ale przede wszystkim pomoc ️... Paulina Pichiewicz Julia - opinia (1) Byliśmy na sesji brzuszkowej u Patrycji, serdecznie polecamy. Przepiękne... Julia Kasia Z. - opinia (1) Bardzo udana sesja. Super atmosfera, a zdjęcia wyszły idealne Polecam Kasia Z.