Aleksandra - ocena (1) Zdjęcia piękne! Miła atmosfera na sesji. Polecamy! Aleksandra Agnieszka - ocena (1) Polecam w 100%. Patrycja jest przesympatyczna i profesjonalna. W takcie sesji... Agnieszka Martyna - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem Współpraca przebiegła w bardzo miłej i... Martyna
Małgorzata - ocena (1) Razem z partnerem wzięliśmy udział w sesji brzuszkowej. Pani Patrycja potrafi... Małgorzata AgnieszkaM - ocena (1) Bardzo polecam....pełen profesjonalizm Pani Patrycji. Cudowna sesja, piękne... AgnieszkaM Paulina - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście miła i sympatyczna obsługa Paulina Anna - ocena (1) Jestem zachwocona zdjęciami i całą współpracą z Patrycją. W dniu sesji mogłam... Anna yamo12 - ocena (1) Wiele razy stawałam za aparatem ale zdecydowanie sesja z Patrycją była tą... yamo12 Klaudia - ocena (1) Głowa Patrycji pełna pomysłów. Bardzo pomagała mi na sesji, dawała wskazówki,... Klaudia Aneta - ocena (1) świetny reportaż z wieczoru panieńskiego - polecam każdemu niezdecydowanemu ! Aneta Martyna - ocena (1) Polecam z całego serca! Super podejście, luźna atmosfera, a zdjęcia... Martyna Asia - ocena (1) Nasza pierwsza sesja w studiu a efekty cudowne :) Patrycja przeprowadziła nas... Asia Paulina K. - ocena (1) Pełen profesjonalizm od początku do końca, miła atmosfera podczas sesji,... Paulina K. Kornelia - ocena (1) Miła atmosfera, profesjonalne podejście - nic dodać, nic ująć :). Kornelia Teresa - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z sesji brzuszkowej. Fotograf bardzo pomocna przy... Teresa Amanda - ocena (1) Polecam Patrycję, świetny kontakt i szybka realizacja :) Amanda Katarzyna - opinia (1) Wspaniała kobieta doradziła i podpowiedziała Sesja w doskonałej luźnej... Katarzyna Tatiana - opinia (1) Sesja roczkowa u Patrycji wyszła genialnie. Scenka z kwiatami i wanienka była... Tatiana Anna L - opinia (1) Świetna atmosfera sesji brzuszkowej, pełen profesjonalizm, bardzo sympatyczna... Anna L Katarzyna - opinia (1) Patrycja to prawdziwa mistrzyni w swoim fachu! Sesja wizerunkowa z nią była... Katarzyna